Born Not To Run

Er det noen som vil Springsteen til livs? Nei, det er tittelen på svenske Rigas’ nye singel. Hvit joggedress er the shit i den elektroniske popsterens nye video. Rigas holder til på den svenske, trivelige labelen Flora & Fauna, som i tillegg huser det store kollektivet og flaggskipet Moder Jords Massiva. Glem dessuten ikke hans […]

Skrevet av:
Publisert 11:18 23 april, 2008

Rigas. Foto: promo/brilliant.nu

Er det noen som vil Springsteen til livs? Nei, det er tittelen på svenske Rigas’ nye singel. Hvit joggedress er the shit i den elektroniske popsterens nye video.

Rigas holder til på den svenske, trivelige labelen Flora & Fauna, som i tillegg huser det store kollektivet og flaggskipet Moder Jords Massiva. Glem dessuten ikke hans kolleger i tidvis briljante Hundarna Från Söder og det minst like kjekke, krakilske og eklektiske underlabelet Flogsta Danshall.

Rigas har utgivelser bak seg under navn som Markis Sage, Postkontoret og – som altså er tilfelle for hans ferske The Born Not To Run EP; Rigas.

Synes The Teenagers prater for mye, hørt deg lei på The Tough Alliance, orker ikke vente på Kleerup-albumet, trenger noe pop i elektroniske rammer? Er heller ikke glad i å løpe, men har sansen for hvit joggis? Rigas fikser på «Born Not To Run»:

[youtube zxLGrPcHKGU]

Tags: , , , , , , ,

Del "Born Not To Run"

Legg igjen en kommentar