Lydverket sending 16. november med Eva & The Heartmaker live fra Internasjonalen. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Lydverket sending 16. november med Eva & The Heartmaker live fra Internasjonalen. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Bonusspor: Eva & The Heartmaker

Duoen spilte deilig pop under Lydverkets liveinnspilling denne uken. Få med deg musikken som ikke ble vist i sendingen!

Skrevet av:
Publisert 12:00 28 november, 2010

Eva Weel Skram og husbond Thomas Stenersen – bedre kjent som Eva & The Heartmaker – spilte live under innspillingen av denne ukens Lydverket på Internasjonalen i Oslo. Duoen leverte gnistrende pop fra intimscenen, noe som lover godt for deres kommende tredjealbum.

Les om hva de snakket med programleder Asbjørn Slettemark om her!

Ukens fjernsynsseere fikk servert den nydelige «Signals», et bevis på Eva & The Heartmakers uslåelige teft for flott pop. Nå kan du se både den og to ytterlige perler her:

Tags: , ,

Del "Bonusspor: Eva & The Heartmaker"
 

4 kommentarer på “Bonusspor: Eva & The Heartmaker”

 1. joakim sier:

  Ahhh… Elsker Signals!! :) :) ..og Eva & The Heartmaker generelt da, egentlig.

 2. Supahfan! sier:

  Elsker!!

 3. FrodeFF sier:

  TIL REDaksJONEN

  POP-musikk é ikkje en genre innen musikk, men faktisk den musikken som blir hørt på mest over det ganske land (for ikkje å snakke om verden). Eva & The Heartmaker kommer neppe inn i genren som Norges/verdens populærmusikk.

  En helt annen ting é at Lydverket bør være sitt ansvar bevisst og ikkje servere søppel til folket, men faktisk gå inn for å «lete» frem ordentlig musikk. Noe med innhold som går utover et «catchy» refreng og to-tre grep på gitaren. Hvis ikkje dør Lydverket hen…

  • Pibs sier:

   Du har rett i at det opprinnelig kom fra ‘populærmusikk’, men ord har det med å utvikle seg og regnes i dag som en egen sjanger. Videre vil jeg jo si at lydverket gjør en veldig god jobb, og jeg håper for din egen del at du ikke sikter til Eva and The Heartmaker med det siste avsnittet ditt. Hva mener du med ‘innhold’? Selv om sangene er sukkersøte er det mye godt musikerarbeid inni der … Du trenger ikke mange akkorder for å lage god musikk, det kommer bare an på sounden du vil ha :)

Legg igjen en kommentar