Bob Hund og Vinni (foto: promo/promo)

Bob Hund og Vinni (foto: promo/promo)

Bob Hund og Vinni til Lydverket

Vi deler ut billetter til en formidabel kveld.

Skrevet av:
Publisert 13:18 21 mars, 2012

Andre kulturprogrammer slår på stortromma, men Lydverket tar fram begge paukene når vi skal avslutte vårens sesong. Vi spiller inn vårt siste program før sommeren, og har hentet inn livemusikk fra toppen av de norske hitlistene og fra Sveriges aller, aller beste band.

Bob hund har fylt 20 år. Platene fra 90-tallet står som bautaer og totempæler i skandinavisk musikkhistorie. Bob Hund rotet seg bort i et par år, men har gitt ut tre album siden 2009 der bandet både utvikler seg og perfeksjonerer sin musikalske egenart, mens frontfigur Thomas Öberg avleverer enda bedre tekster enn før. Og på scenen er det fremdeles ingen som slår dem.

Se også Lydverkets Bob Hundreportasje fra 2009.

Vinni har vært en runde innom så mange tv-programmer at alle har mistet oversikten. Men en ting er sikkert: han vant. I en tid der artister frykter overeksponering har Vinni gitt av seg selv i alle kanaler og opplevd stadig større forventninger til hans kommende plate. Nå topper han lister med coverversjoner av Halvdan Sivertsen og Knutsen og Ludvigsen, men hos oss skal spille helt nye egne låter.

Se også Vinni og Jessie Jones på Lydverket

Vil du se Bob Hund og Vinni live under innspilling av Lydverket? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no .

Oppmøte er presis kl. 20.30 tirsdag 27. mars, på Internasjonalen på Youngstorget i Oslo. I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og livemusikk før det kommer på lufta. Kos deg på bar og opplev en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , ,

Del "Bob Hund og Vinni til Lydverket"
 

1 kommentar på “Bob Hund og Vinni til Lydverket”

  1. [...] Bob Hund og Vinni Lydverket deler ut billetter til en formidabel kveld.Sakset fra Lydverkets nettsider: [...]

Legg igjen en kommentar