Denne mannen møter du i kveldens P3-dokumentar på Lydverket, og hører i aksjon i ukens Rilleristing. Foto: Jonas Brenna, NRK

Denne mannen møter du i kveldens P3-dokumentar på Lydverket, og hører i aksjon i ukens Rilleristing. Foto: Jonas Brenna, NRK

Bli med til Berlin i kveld!

Bli med og finn ut hvorfor norske artister som Sandra Kolstad og Telephones flytter til Berlin, og hør sistnevntes eksklusive Rilleristing på P3 kl 20.

Skrevet av:
Publisert 17:37 21 mars, 2013
H vert år flytter unge kreative mennesker fra Norge til Berlin for å jobbe med blant annet musikk, og på Lydverket P3  kl 20:03 i kveld hører du igjen Trine Sollies dokumentar Fattig, men sexy som omhandler nettopp dette.

Sandra Kolstad guider oss gjennom den tyske hovedstaden når vi forsøker å finne svar på hva det er med denne byen som gjør at unge norske musikere emigrerer hit for å jobbe kreativt.
Hva får de gjort her som de ikke får gjort hjemme og hvor godt integrert er de i det berlinske samfunnet?

Bli med til et fattig, men sexy Berlin og møt musikerne Sandra Kolstad, Henning Severud og Erik Knive Skodvin – samt Berlin-ekspert Knut Hoem på Lydverket i kveld, eller hør dokumentaren her om du ikke vil vente.

Når vi først befinner oss i Berlin er det på sin plass å høre musikk fra de kanter også, som du gjør når Henning «Telephones» severud serverer deg dette settet:

Rilleristing v/ Telephones:
DJ Fett Burger – Disco Tre
Cultural Vibe – Ma Foom Bay (Rhythm Dub Version)
Todd Terje – Swing Star (Part 2)
Skatebård – Confirmation Bias (Telephones remix)
Telephones – Rytmenarkotisk (snippet)

Hør Rilleristing ved Jarle Klepp eller Chad Valley her!

Se alle Lydverkets spillelister
Lydverket-musikken i Spotify!

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Bli med til Berlin i kveld!"

Legg igjen en kommentar