Bli med på vår festivalguide!

Bli med på vår festivalguide!

Arrangerer du festival i Norge i sommer? Da gjør du lurt i å lese videre!

Skrevet av:
Publisert 14:57 24 mai, 2011

Festivalsesongen banker taktfast på døren, og alle musikkhjerter gleder seg. Lydverket og NRK P3 er i gang med å ferdigstille sin aller beste festivalguide til nå, som sikter på å gi publikum en nær fullstendig oversikt over alt som kan banke og slå av festivaler over det ganske land.

Men for å få til dette trenger vi hjelp fra deg som arrangerer festival!

For å kunne gi konsertgjengere den aller beste oversiketen over hva som rører seg i Festival-Norge, ber vi arrangører om å registrere sin festival i våre systemer. Det gjøres raskt, enkelt og gratis, og gir festivalene muligheten til å selv sørge for at all informasjon er oppdatert til en hver tid.

Registrering foregår på denne sidenher vil  basisinformasjon om festivalen (priser, tidsrom, line-up og lignende), samt mer detaljert informasjon (ulike scener, hvem som spiller når, GPS-informasjon), gjøre dette til et uvurderlig hjelpemiddel både for den som skal planlegge festivalsommeren i forkant og den som befinner seg på de ulike festivalene til enhver tid.


Lydverket og NRK P3s festivalguide vil bli gjort tilgjengelig både på nett og som app til smarttelefoner – gratis både for brukerene og dere som arrangerer!

Vi håper at så mange som mulig vil være med på å gjøre dette til den ultimate guiden til festivaler på norsk jord sommeren 2011!

Tags: , , , ,

Del "Bli med på vår festivalguide!"
 

2 kommentarer på “Bli med på vår festivalguide!”

  1. Kristiansund triveligste festival.

    10-års jubileum i år. Festivalen startet med en gjeng, et partytelt og et par gitarer :)
    Sjekk hjemmesiden vår.
    Spennende artister

    Mvh Rune

Legg igjen en kommentar