Billy Talent spiller gratis i Norge?

En ishockeykamp kan føre til at Billy Talent spiller gratiskonsert i Norge. På onsdag spilte Billy Talent på Sentrum Scene i Oslo. Som bandets tidligere konserter på Norwegian Wood og Hovefestivalen, var det en strålende oppvisning i energisk, melodiøs punkrock, og stemningen sto i taket fra åpningen med «Devil In A Midnight Mass» foran 1500 […]

Skrevet av:
Publisert 8:24 5 februar, 2010
Denne gjengen kan spille gratis i Norge.

Denne gjengen kan spille gratis i Norge. Men først skal en hockeykamp vinnes.

En ishockeykamp kan føre til at Billy Talent spiller gratiskonsert i Norge.

På onsdag spilte Billy Talent på Sentrum Scene i Oslo. Som bandets tidligere konserter på Norwegian Wood og Hovefestivalen, var det en strålende oppvisning i energisk, melodiøs punkrock, og stemningen sto i taket fra åpningen med «Devil In A Midnight Mass» foran 1500 syngende fans.

Kommer tilbake
Og etter hvert ble bandet så varme i trøyen at de begynte å snakke fra scenen om sin favorittgeskjeft, ishockey. Alle i bandet er fanatiske hockeyfans, og ser selvsagt fram til at Canada skal spille på hjemmebane under OL i Vancouver. De er så sikre på suksess at vokalist Ben Kowalewicz lovet foran fullsatt Sentrum at Billy Talent skal komme tilbake til Norge og spille gratis dersom Norge slår Canada i OL.

Se Ben Kowalewicz love seg bort

Vågalt veddemål
Norges første OL-kamp er nemlig mot nettopp Canada. 16. februar er kampdagen, og det norske landslaget er i gang med forberedelsene til kampen. Etter konserten konfronterte Lydverket bandet med det noe vågale veddemålet, og de bekreftet at de mente hvert ord som ble sagt. Også bandets plateselskap Warner Music smilte nervøst og fortalte at dette er alvor.

Slik gikk det forrige gang Norge spilte mot Canada, da i VM i nettopp Canada

Skal ikke være mulig
Lydverkets vaktsjef Jan Henrik Mo er hockeyspiller og -entusiast, og sier i en skeptisk kommentar at han neppe vedder hus og hjem på at Norge slår Canada.
- Sjansen for at Norge slår Canada i OL er forsvinnende liten. Riktignok klarte vi å slå dem 4-3 i VM i 2000, men ser man på fakta skal det egentlig ikke være mulig. I Norge er det omlag 6000 lisensierte hockeyspillere, mens det i Canada er 600 000, sier Mo i et forsøk på å helle kaldt vann i blodet på håpefulle Billy Talent-fans.

Heia Norge!

Men kampen skal uansett spilles, og sjansen for seier er jo der uansett. Og aldri før har vi heiet så høyt og kraftig på det norske ishockeylandslaget. Kampen går direkte på NRK 1 kl 0130 natt til 17. februar.


Hvor kom ideen fra, mon tro?

Lydverket traff Billy Talent før de spilte konserten, og da ble det litt hockeyprat. Lurer på om ikke spiren til veddemålet ble sådd her. Sjekk Billy Talents imponerende kunnskap om OL i Norge, samt grenseløs selvskryt om det canadiske hockeylaget:

 


Rusted From The Rain

Billy Talent | MySpace-musikkvideoer

Tags: , , , , ,

Del "Billy Talent spiller gratis i Norge?"
 

4 kommentarer på “Billy Talent spiller gratis i Norge?”

 1. Ole J. sier:

  Vi krysser fingrene for ett mirakel i Vancouver. Jeg kan gjerne oppleve en like forykende bra konsert i reprise. Gratis klinger også bra for en Sunnmøring. Det er bonus.

 2. Asbjørn Slettemark sier:

  OLE J: Ja, det var vilt bra konsert. Hva var høydepunktet for din del? Jeg holder en knapp på Dead Can’t Testify, Surrender og selvsagt Red Flag-avslutningen.

 3. Miyako~ sier:

  HEY! listen!
  pinky swear, right?
  ~~
  Og de starta med devil in a midnight mass. Hvor han synger: »pinky swears don’t work no more»
  Trur dere det har noe å si? :C

Legg igjen en kommentar