- Det bør bli en diger skive

Etter årevis med venting er Big Bois nye soloplate omsider klar, og Outkast-halvdelen skal spille på Øya. Norske rapfolk har store forventninger. 5. juli kommer omsider soloalbumet til Outkast-halvdelen Big Boi, Sir Luscious Left Foot: The Son of Chico Dusty. Det er over tre år siden Big Boi pratet om albumet i Vibe Magazine, og […]

Skrevet av:
Publisert 12:08 14 juni, 2010
Big Boi, 5. juli. Endelig.

Big Boi, 5. juli. Endelig.

Etter årevis med venting er Big Bois nye soloplate omsider klar, og Outkast-halvdelen skal spille på Øya. Norske rapfolk har store forventninger.

5. juli kommer omsider soloalbumet til Outkast-halvdelen Big Boi, Sir Luscious Left Foot: The Son of Chico Dusty. Det er over tre år siden Big Boi pratet om albumet i Vibe Magazine, og 27 måneder siden singlen ”Royal Flush” ble sluppet.

Nå er altså datoen satt, singlen «Shutterbugg» har blitt en av vårens klubbhits hos hiphop-folket. og Big Boi er på vei til Øyafestivalen i august. Forventningene er altså i ferd med å vokse seg store hos DJs, mediafolk og rappere. Sjekk bare her.

Gisle Stokland,  730.no-gründer og redaktør
- Big Boi har snakket om Sir Luscious Left Foot i tre år, så det bør bli en diger skive. Låtene vi har hørt så langt er bra, men det virker som det dessverre kun er de ekstra musikkinteresserte som er interesserte, iallefall foreløpig. Lekkerbisken «Shutterbugg» fortjener å være mye mer populær. Kanskje ikke «Ms. Jackson»-fansen har fått den med seg. Konserten bør bli en at de beste på Øya, spesielt hvis han raser gjennom OutKast-katalogen på en tøff måte.

Lars Vaular, helt om både natten og dagen
- De to første singlene har jo vært de beste rapsinglene på lenge, så jeg er veldig positiv. Hørte også på den nye med Andre, «Lookin’ 4 Ya», og nå har det gått lenge nok til at verden er klar for litt av den gode gamle Outkast-magien, enten det er som duo eller via Big Boi-platen. Big Boi er jo ganske undervurdert som rapper fordi Andre har stjålet mye av oppmerksom-heten, og platen kommer til å by på noen nydelig vers i tillegg til spennende musikk.

Christine Dancke, nykomling på Silje & Christine på P3
- Jeg begynte å glede meg til at Big Boi skulle slippe album første gang jeg hørte «Royal Flush» for et par år siden, og forventningene har ikke akkurat blitt mindre av «Fo Yo Sorrows» og «Shine Blockas». «Shutterbugg» er den aller beste av alle disse lekkasjene, og kanskje årets hiphop-låt, så selvfølgelig er forventningene til både album og Øya-konsert enorme. Dessuten er det kvalitetstegn at albumet – hvis ryktene er sanne – har gjester som Yelawolf, Janelle Monáe og T.I.

DJ Herkules, 50% av National Rap Show
- Forventningene er høye som faen. En sinnsyk lineup både på produsent- og gjestesiden. «Shutterbugg» er en av de største hip hop-klubbangerne det siste halvåret.

Teddy Touch, DJ og remixer med Souldrop
- «Sir Lucious Leftfoot» er utvilsomt et av de hiphop-albumene jeg har størst forventninger til i år. Outkast skuffer aldri, og Big Boi har for lenge siden bevist at han kan stå på egne bein. Singelen «Shutterbugg» er en sommerbanger av dimensjoner, og man må ha en ganske solid unnskyldning for å ikke få med seg konserten på Øya.

Big Boi «Shutterbugg», snasen video:

Tags: , , ,

Del "- Det bør bli en diger skive"
 

1 kommentar på “- Det bør bli en diger skive”

  1. [...] som ex-Outkasten Big Boi, hiphop-poeten Saul Williams og indiefavorittene i Of Montreal skaper god variasjon i albumet; uten [...]

Legg igjen en kommentar