Bleeding Bieber-love. Foto: Skjermdump.

Bleeding Bieber-love. Foto: Skjermdump.

Bieber banket i ny video

Møt en blodig Justin Bieber i et håpløst kjærlighetsdrama. Se musikkvideoen her!

Skrevet av:
Publisert 13:47 1 august, 2012

Justin Bieber har aldri fri. Det har gått en og en halv måned siden «Believe» snudde millioner av tenåringsliv på hodet, i dag slapp idolet musikkvideoen til den delvis norskproduserte «As Long As You Love Me» – en kortfilm i musikkform om vanskelig kjærlighet.

Les anmeldelse: Biebers urbane flørt

Kill Bill og Reservoir Dogs-skuespiller, Michael Madsen, spiller den overbeskyttende, voldelige faren til Justins håpløse kjærlighet. Medvirkende i den Anthony Mandler-regisserte videoen er naturligvis rapper Big Sean, ansvarlig for rap-avlastningen på den tungerullende låten.

Les mer: Hva er det med Justin Bieber?

Rykter om en ny Bieber-romanse har svirret, men viser seg å bare være en del av musikk-kortfilmens mørke og voksne handling. Blodig begjær i «As Long As You Love Me» – en sterk motsetning til Bieber og Disney-Selenas rosenrøde hverdagsliv. Justin Bieber begynner å bli voksen.

Tags: , , ,

Del "Bieber banket i ny video"
 

10 kommentarer på “Bieber banket i ny video”

  1. Kan ikke virke troverdig i en slik fremtreden når den lille pappadalten har blitt dulla med og ikke hatt annet enn medgang siden han patta morsmelk :P Blir spennende å se hvordan han takler «voksenlivet» om han kommer så langt…

  2. noen som så at han igjen etterlignet michael jackson sine movs? det gjorde eg -.-

    • hahaha hallo du.. han har jo sagt 8928390 ganger at han henter MASSE inspirasjon fra michael jackson og at han lærer masse av dansingen hans… hva forventer du da? at han skal tar med noen ballett-moves i musikkvideoene sine og på senen?

  3. [...] var den populære og listetoppende «As Long As You Love Me» Andre Lindal fra Holmlia i Oslo skrev til verdensstjernen Justin Bieber. Etter tre måneder var [...]

Legg igjen en kommentar