Eminem og Joan Nisbet, bestemoren fra helvete. (Foto: Scanpix, mirror.co.uk)

Eminem og Joan Nisbet, bestemoren fra helvete. (Foto: Scanpix, mirror.co.uk)

Bestemoren fra helvete

Ble arrestert etter å ha truet med å drepe nabobarna og spilt gangstarap til alle døgnets tider.

Skrevet av:
Publisert 11:45 6 mai, 2012

- Hun fortalte oss at hun ikke ville stoppe før hun er død. – Marker Bignell, nabo

Joan Nisbet, bestemor på 71 år, sitter nå bak murene. Pensjonisten har trakassert naboene i lengre tid.

Saken rullet opp i Croydon, en forstad i London. Nisbet dukket denne uken opp i retten etter at Croydon Council tvang henne ut av sitt hjem i Godstone Road. Det er første gang en slik handling har blitt utført mot en huseier, melder Croydon Today.

Sanksjonen er vanligvis reservert for husholdninger som driver med narkotikasalg.

Hun har blant annet truet med drepe naboungene og sprøytet ugressmidler i fjeset til nabo Lorraine Crowley. Pensjonistens krumspring drev Crowley ektemann til å ta en overdose av alkohol og piller etter å ha blitt alvorlig deprimert. Crowleys ektemann overlevde heldigvis.

Flere naboer har opplevd hennes vrede. Marker og Maria Bignell ble tvunget til å bygge et gjerde etter å ha sett henne og en kjæreste utføre seksuelle handlinger mot et lite tildekt vindu. Sistnevnte har også opplevd å få et spann med maling helt over seg av Nisbit, nabolagets skrekk.

Bestemor foretrekker gangstarap

Bestemorens terrorvelde besto også av å spille musikk av rapperen Eminem og tidenes viktigste gangstarap-gruppe N.W.A på høyt volum til morgenkvisten. Ved en anledning ble det så ille at Crowley og hennes ektemann ringte politiet 26 ganger i løpet av noen timer.

Les: N.W.A. blir spillefilm

- Hun fortalte oss at hun ikke ville stoppe før hun er død, sa Marker Bignell. – Det er på tide at kommunen tar grep. Hun har vært et mareritt i tolv år, fortsatte Bignell som i 2004 anmeldte Nisbet uten hell. Hun ble bøtelagt, men trakasseringen fortsatte.

Nisbet var i retten på tirsdag da hun fikk beskjed at endelig beslutning om fadesen blir avgjort innen 28. mai – grunnen er at hun har en annen separat trakasseringssak som må først bli behandlet ferdig.

Hør N.W.As «Straight Outta Compton» og Eminems «Not Afraid»:

Tags: , , ,

Del "Bestemoren fra helvete"

Legg igjen en kommentar