Backstage med Jay-Z, nesten.

  Noen ganger kan et direkteintervju med Les Savy Fav backstage ta en helt uventet vending. På Lydverkets sending på P3 i kveld, skulle jeg en uskyldig tur backstage for å sjekke om Les Savy Fav hadde spist opp desserten sin. Problemet var bare at akkurat da ankom Jay-Z. Hør utdrag fra radiosendingen her. Vaktene […]

Skrevet av:
Publisert 20:21 23 juni, 2008

 Tim Harrington, Les Savy Fav

Noen ganger kan et direkteintervju med Les Savy Fav backstage ta en helt uventet vending. På Lydverkets sending på P3 i kveld, skulle jeg en uskyldig tur backstage for å sjekke om Les Savy Fav hadde spist opp desserten sin. Problemet var bare at akkurat da ankom Jay-Z.

Jay-Z (Foto: www.nottheads.com)

Hør utdrag fra radiosendingen her. Vaktene kommer stormende, det er helt krisestemning når Jay-Z kommer. Vi må ut. I mens vil jo bare vokalisten i Les Savy Fav, Tim Harrington, å få spist opp desserten sin. Jordbær med krem.

jay-z-kommer.mp3

Tim Harrington og jeg lager tilslutt en plan om å gjemme oss. Vi lusker oss avgårde ned mot stranda som ligger ved backstageområdet, og finner et mørkt lite hjørne vi kan gjemme oss i. Og mens vi sitter og snakker, kommer Jigga, H.O.V.E, Jay-Z. Hør for øvrig etter Tims fine teorier om Hoves spesialdyrka jordbær – på artistbæsj.

vi-fant-jay-z.mp3

Del "Backstage med Jay-Z, nesten."
 

2 kommentarer på “Backstage med Jay-Z, nesten.”

Legg igjen en kommentar