Babyshambles og Opeth avlyser Hove

En lei tendens under årets Hovefestival har vært de mange avlysningene. Og i dag ble det klart at også Babyshambles og Opeth avlyser. Pete Doherty, den skandalebefengte vokalisten i Babyshambles, har akkurat bestemt seg for å avlyse resten av turnéen med øyeblikkelig virkning, og dermed mister Hove enda et av sine trekkplastre. -Fryktelig trist, sier […]

Skrevet av:
Publisert 16:07 26 juni, 2008

Sorry, ass! (foto: Metro)

En lei tendens under årets Hovefestival har vært de mange avlysningene. Og i dag ble det klart at også Babyshambles og Opeth avlyser. Pete Doherty, den skandalebefengte vokalisten i Babyshambles, har akkurat bestemt seg for å avlyse resten av turnéen med øyeblikkelig virkning, og dermed mister Hove enda et av sine trekkplastre. -Fryktelig trist, sier Erle Strøm fra Babyshambles plateselskap, EMI. For Opeth sin del handler det bokstavelig talt om en barnesykdom, vokalisten har nemlig fått vannkopper. Satyricon stepper inn og fyller plassen til Opeth i morgen. Når det gjelder en erstatter for Babyshambles, jobber festivalsjef Toffen nå på spreng, ifølge Hovefestivalens pressesjef, Gry Zakariassen.

Tags: , , ,

Del "Babyshambles og Opeth avlyser Hove"
 

5 kommentarer på “Babyshambles og Opeth avlyser Hove”

 1. JOnas sier:

  Synd at opeth avlyser… Det er jo festivalens store høydepunkt for mange…

 2. [...] Babyshambles og Opeth avlyser Hove [...]

 3. Karrok sier:

  Synd med Opeth.
  Doherty ? Ha! Babyshambles burde bytte vokalist. Bestemora mi synger bedre. :-p

 4. Gussi sier:

  Spar deg Karrok!
  Peter er brilliant og dannet Babyshambels
  Han fortjener en pause, men dårlig timing for Norge
  Blir provosert av folk som snakker om ting de ikke har peiling på
  Du aner ikke hvor mye Peter har å si for The Libertines og Babyshambles, og vist du hadde fulgt litt med på hva han er opp i hadde du vert enig i at han fortjener en pause

 5. Karrok sier:

  «Du aner ikke hvor mye Peter har å si for The Libertines og Babyshambles, og vist du hadde fulgt litt med på hva han er opp i hadde du vert enig i at han fortjener en pause»

  Peter har mye å si for begge banda ja. Han er årsaken til at et av banda ble oppløst og at det andre stadig må avlyse. Begge pga. at vokalisten er for full, dopa eller opptatt med rehab. til å delta.
  At han trenger en pause har jeg liten tvil om. Men å si at han fortjener det er jeg sterkt uenig i. For å «fortjene en pause», må man etter min mening ha gjort en innsats. Og den innsatsen man gir på nachspiel teller ikke for bandet eller fansen. Bandet tjener grunkene sine på musikk og fansen kommer pga musikken, ikke fordi Peter er full i Se og Hør.

Legg igjen en kommentar