Arvika stiller opp for Depeche Mode- fans

Er du en av de som har kjøpt billett til Depeche Mode -konserten i Bergen? Fortvil ikke: Arvika hjelper deg.

Skrevet av:
Publisert 11:44 8 juni, 2009
Se Depeche Mode på Arvika. Foto: Scanpix

Se Depeche Mode på Arvika. Foto: Scanpix

Er du en av de som har kjøpt billett til Depeche Mode -konserten i Bergen? Er du trist fordi den ble utsatt til 2010? Fortvil ikke:  Arvika hjelper deg.

Konserten i Bergen, som var planlagt den 2. juli, ble utsatt til neste år og fikk nytt konsertsted. Arvikafestivalen var heldigere, og fikk beholde sin opprinnelige dato for Depeche Mode- besøket;  3. juli.  De ønsker nå å rekke ut en hånd til norske fans, og gir alle som har billett til konserten i Bergen muligheten til å kjøpe billetter til Arvikafestivalen. De gir også de 50 første kjøperne halv pris på festivalpass til Arvika, som ligger 3 timer med bil fra Oslo.

Festivalen går av stabelen 2.-4. juli og har andre størrelser som bob hund, Fleet Foxes, Anna Ternheim, Casiokids, Korn, Nine Inch Nails m.m.

Arvikafestivalen er den eneste festivalen i Nordeuropa som får besøk av Depeche Mode, etter at Dave Gahan falt sammen i garderoben i Hellas og det viste seg at han hadde en svulst i magen. Svulsten er nå operert ut, og Gahan er erklært frisk, men trenger hvile.

Da er det bare å glede seg, og i mellomtiden kan man se litt på hva Dave Gahan hadde å si til Lydverket om turneen:

Tags: , , , , , , , ,

Del "Arvika stiller opp for Depeche Mode- fans"

Legg igjen en kommentar