Årets første!

Endelig er Lydverket tilbake på ditt favorittmøbel: TV. Du kan se årets første sending her! Lydverket sparker i gang sesongen med skotske Biffy Clyro. Trioen fikk sitt store gjennombrudd på det britiske øyriket med Puzzles, men fjorårets Only Revolutions ser ut til å erobre nye territorier for bandet. Se og hør dem spille live, og […]

Skrevet av:
Publisert 20:50 3 februar, 2010


Endelig er Lydverket tilbake på ditt favorittmøbel: TV. Du kan se årets første sending her!

Lydverket sparker i gang sesongen med skotske Biffy Clyro. Trioen fikk sitt store gjennombrudd på det britiske øyriket med Puzzles, men fjorårets Only Revolutions ser ut til å erobre nye territorier for bandet. Se og hør dem spille live, og prate om Beach Boys-tatoveringer.
Det kommer stadig mange musikkdokumentarer hvor artistene blir fulgt tett. I hvert tilfelle må artistene ta valget om de ønsker å vise den sanne, Spinal Tap-aktige virkeligheten eller et polert glansbilde. Se Metallica, Slipknot og Lil’ Wayne når vi kikker nærmere på hva som skjer når artistene viser alt.

De to nykommerne Marina and the Diamonds og Ellie Goulding har av en samlet britisk musikkbransje blitt spådd massive gjennombrudd i år. Lydverket har møtt de to pophåpene, som har vidt forskjellige tilnærminger til musikk, men som er gode venninner.
Dessuten kommer Tor Milde og Ole Paus i studio for å prate om veldedighetslåter.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Årets første!"
 

1 kommentar på “Årets første!”

  1. [...] er altså en av disse debutantene som får retta skyhøye forventninger mot seg, blant annet etter talenttreffet der Lydverket traff henne tidligere i år. Og, lykke! alle de 13 popkomposisjonene på The Family Jewels – halvparten skrivi [...]

Legg igjen en kommentar