Årets beste?

Lørdag kommer elektroworld-sensasjonen The Very Best tilbake til Oslo, etter å ha levert en av Øyafestivalens beste konserter i august. Vi gir deg et gjenhør med sommerens Lydverket-intervju. Allerede før Øya-konserten hadde promo-kopien av debuten til The Very Best (sangeren Esau Mwamwaya og produsentduoen Radioclit) fått spilt seg varm i Lydverkets redaksjonslokaler. Med langspilleren «Warm […]

Skrevet av:
Publisert 8:25 11 desember, 2009
The Very Best, oh yes they are!

Verdens beste trio bestående av (f.v.) en malawier, en svenske og en franskmann.

Lørdag kommer elektroworld-sensasjonen The Very Best tilbake til Oslo, etter å ha levert en av Øyafestivalens beste konserter i august. Vi gir deg et gjenhør med sommerens Lydverket-intervju.

Allerede før Øya-konserten hadde promo-kopien av debuten til The Very Best (sangeren Esau Mwamwaya og produsentduoen Radioclit) fått spilt seg varm i Lydverkets redaksjonslokaler. Med langspilleren «Warm Heart Of Africa» leverte trioen en tidsriktig salig blanding av vestlig, afrikansk, vestlig-inspirert afrikansk og afrikansk-inspirert vestlig musikk (minst!). Sånt kan det bli vanskelig å plassere i platehyllene, men selv var de aldri i tvil om hvor albumet hører hjemme:

the-very-best

Siden vi tar det for gitt at du som oss ikke kan få nok av denne gjengen, slenger vi på et par godbiter til slutt. Sjekk også her for mulighet til å vinne billetter til morgendagens Blå-konsert!

Her er en av de første smakebitene verden fikk på sammensetningen Mwamwaya/Radioclit, filmet utafor Esaus bruktsjappe i London:

Denne låta, «Kamphopo», er  produsert av Architecture In Helsinki, og bygget på det australske indiekollektivets egen «Heart It Races»:

Rist løs!

Tags: , , , , , , , ,

Del "Årets beste?"

Legg igjen en kommentar