Årets beste norske i konsert

2009 med John Olav Nilsen & Gjengen tronende på toppen av mangfoldige årsoppsummeringer. Er de like gode live? Da Loddefjord-bandet spilte releasekonsert for albumdebuten For sant til å være godt på John Dee i Oslo, var både lokalet og allsangen like fulle. Da de i slutten av september spilte på P3Sessions i Bergen sammen med […]

Skrevet av:
Publisert 10:13 31 desember, 2009

jonog_kim-erlandsen-nrk-p3

2009 med John Olav Nilsen & Gjengen tronende på toppen av mangfoldige årsoppsummeringer. Er de like gode live?

Da Loddefjord-bandet spilte releasekonsert for albumdebuten For sant til å være godt på John Dee i Oslo, var både lokalet og allsangen like fulle. Da de i slutten av september spilte på P3Sessions i Bergen sammen med Kings of Convenience var det ikke plass til like mange, men stemningen var på samme nivå:

Hele konserten med JON&G:

jonolavnilsengjengen_p3sessions

Lydverkets redaksjon kåret JON&Gs album til årets beste norske album. Her finner du hele kåringen, og her kan du se dem på årets siste Lydverket på fjernsynet. Visste du forresten at et uheldig møte med en truck skal ha forandret livet til John Olav? Han ville helst ikke prate om det, men han forteller likevel, som du hører her.

Tags: , , ,

Del "Årets beste norske i konsert"
 

5 kommentarer på “Årets beste norske i konsert”

 1. gia sier:

  Wow, Lydverket er et merkelig fenomen. Dere bare pumper ut JO&G igjen og igjen og igjen til tross for at folket har talt imot dem og synes at de er en av norges mest oppskrytte band. Enten så forventer dere en motreaksjon på at alle synes det er oppskrytt eller så har bandet en muldvarp i redaksjonen. Jeg må si at jeg er imponert over iveren over dette bandet, som dere tydeligvis er alene om….

 2. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Målrock. Målrock said: RT @Lydverket: Årets beste norske i konsert: 2009 med John Olav Nilsen & Gjengen tronende på toppen av mangfoldige… http://bit.ly/7T5kYh [...]

 3. H sier:

  Jeg stemmer for Harrys Gym som årets beste live. Fantastisk konsert på Bylarm

 4. Curtis sier:

  Fantastisk innlegg, Gia. Gratulerer!

  Er du en selvutnevnt talsmann for det du kaller folket? Er Lydverket alene om å hylle dette bandet? Leser du aviser? Hva med alle de utsolgte konsertene landet rundt?

  Du bør en gang for alle lære deg at smaken er som rumpen din. Jeg synes ikke bandet er oppskrytt, selv om du synes det. Jeg setter pris på om du slutter å gjøre deg til talsmann for alle.

 5. Arve sier:

  Kjære Lydverket,

  I lag med Curtis vil jeg også presisere at jeg aldri har gitt mitt samtykke til at Gia skal få uttale seg på mine vegne. Jeg synes John Olav Nilsen & Gjengen er flotte saker.

Legg igjen en kommentar