Nicki Minaj. Foto: Scanpix/Lucas Jackson, Reuters.

Nicki Minaj. Foto: Scanpix/Lucas Jackson, Reuters.

Årets «Rising Star»

Nicki Minaj med nytt steg mot den absolutte toppen.

Skrevet av:
Publisert 11:43 24 november, 2011
Nicki Minaj på scenen under American Music Awards tidligere i år, der hun fikk to priser - for beste rap/hiphop-album og beste rap/hiphop-artist. Foto: Scanpix/Chris Pizzello, AP Photo.

Nicki Minaj på scenen under American Music Awards tidligere i år, der hun fikk to priser – for beste rap/hiphop-album og beste rap/hiphop-artist. Foto: Scanpix/Chris Pizzello, AP Photo.

En av de virkelig fremadstormende kvinnelige artistene på hiphopens stjernehimmel er Nicki Minaj, og hennes posisjon blei ikke akkurat mindre framtredende etter at hun onsdag blei kåra til «Billboards 2011 Rising Star».

Prisen vil bli delt ut under magasinets «Billboards Women in Music Event» som går av stabelen 2. desember i New York. Tidligere i år blei det klart at det er Taylor Swift som vil få selve «Woman of the Year»-prisen.

Samtidig som det blei klart at Nicki hadde fått den prestisjetunge Billboard-prisen benytta hun også anledningen til å annonsere sitt neste album. På selveste valentinerdagen, 14. februar neste år, vil hun gi ut albumet Pink Friday: Roman Reloaded.

«Pink Friday: Roman Reloaded will be released on Valentines Day, 2012. Heeeee’s baaaacccckkkkk», sier Minaj på Twitter.

Plata gir hun ut som ett av sine mange eget alter egoer, Roman Zolanski.

28-åringen Nicki Minaj, eller Onika Tanya Maraj som er hennes egentlige navn, har hatt enorm suksess med albumet Pink Friday. Plata som kom ut i november 2010 satte en stor Billboard-rekord i år; utgivelsen blei den første som noen gang har hatt sju singler inne på Billboard Hot 100 i løpet av ett år, med låter som «Your Love», ”Fly” og ikke minst «Super Bass». Albumet, som også gikk til topps på salgslista, har solgt over 1,6 millioner bare i USA.

Minaj er fjerde artist som får Rising Star-prisen, etter at Jazmine Sullivan fikk den i fjor, Lady Gaga i 2009 og Colbie Caillat i 2008.

Nicki Minaj, ”Super Bass”, se videoen:

Tags: , , ,

Del "Årets «Rising Star»"
 

12 kommentarer på “Årets «Rising Star»”

 1. Carl Wilhelm Müller sier:

  Jeg kan bare sitere slutten av musikkvideoen:
  (c) 2011 Cash Money Records, Inc.

 2. Anonym sier:

  Veldig sjelfull musikk dette her. 

 3. Anonym sier:

  Veldig sjelfull musikk dette her. 

 4. Anonym sier:

  Veldig sjelfull musikk dette her. 

 5. Paul sier:

  DAARLIG LYRIKK OG BARE NOE BILLIG DRITT.. SATT SAMMEN FORT OG GALTFAAR OG TJENE PENGER PAA DRITTUNGER. 

 6. Fredrik Rex sier:

  Det er vanvittig enkelt å angripe Nicki Minaj for «alt som er feil» med bransjen. JA, musikken har tidvis elementer av trance(!), noe som er helsprøtt! Men Nicki Minaj er fantastisk flink til å utstråle personlighet i musikken og i videoer. Er du uenig i dette utsagnet har du faktisk ikke undersøkt musikken hennes godt nok. Videre vil jeg påpeke at dama er en RÅTASS til å rappe. Hun har flow, hastighet og individuelle tvister som er i verdensklasse. Ingen kvinnelige rappere idag kan måle seg. Her er utfordringen å se utover «Super Bass» låta, som i seg selv er kjempegod.

  PS: Hilsen en norsk Blackmetal artist.

 7. [...] Minaj, dama som tidligere i høst blei kåra til Årets «Rising Star» av Billboard, er klar med nytt album på valentinerdagen, 14. februar neste [...]

 8. [...] Dama ble i desember i fjor kåra til årets “Rising star” av Billboard. [...]

 9. [...] Les også: Årets «Rising Star» [...]

 10. [...] Les også: Årets «Rising Star» [...]

Legg igjen en kommentar