Arcade Fire-fan, du har post!

Canadierne sender postkort til hele internettet for å fortelle at de muligens kommer med nytt materiale snart. Postkortet som du ser på bildet over, har mottakeradresse i Washington, men er ikke poststempla i indiekollektivets hjemby Montreal, det er i steden for scanna og lagt inn på hjemmesida til bandet. På baksida er det en hilsen […]

Skrevet av:
Publisert 14:27 18 mai, 2010

Nytt bilde av Arcade Fire! (Foto: Gabriel Jones)

Canadierne sender postkort til hele internettet for å fortelle at de muligens kommer med nytt materiale snart.

Postkortet som du ser på bildet over, har mottakeradresse i Washington, men er ikke poststempla i indiekollektivets hjemby Montreal, det er i steden for scanna og lagt inn på hjemmesida til bandet. På baksida er det en hilsen til alle og enhver om at bandet har pressa opp sin nye 12-tommer, og at den blir å finne i butikkene i løpet av et par uker.

12-tommeren kan bety den tredje plata fra Arcade Fire. I forrige uke dukka det opp et banner på den samme nettsida hvor det sto «Suburbs». Dette ble da tolka til å være tittelen på plata, akkurat den tolkninga fikk medvind i helga, da fronten av postkortet viser bandet som silhuetter foran et typisk ameriansk, forstedsstrøk.

Baksida av postkortet fra Arcade Fire (Foto: arcadefire.com)

Postkortet er nok heller ment for å si i fra om at det snart dukker opp en singel fra Arcade Fire. Amazon er såpass sikre på at det handler om det, at de la ut singelen «Suburbs» med b-sida «Month Of May» for forhåndsalg med slippdato 1. juni. Men det er ikke Arcade Fire enige i, og har bedt nettbutikken om å legge ned de sidene som tilbyr 12-tommeren.

Arcade Fire er glad i sende post på gamlemåten, frontfigur Win Butler skrev i april noen linjer på et kort som han sendte til redaksjonen i den britiske musikkavisa NME, der han fortalte at bandet hadde planer om å spille nye låter på festivalene i sommer, deriblant Hovefestivalen i slutten av juni.

Tags: , , , , , ,

Del "Arcade Fire-fan, du har post!"
 

1 kommentar på “Arcade Fire-fan, du har post!”

  1. [...] Tidligere i uka, skrev vi om spekulasjonen rundt den nye plata til Arcade Fire. Nå har de lagt ut to veldig korte smakebiter; “The Suburbs” og “Month of May” . Men det gjenstår å se om sistnevnte låt er å finne på plata. For det var lenge spekulert i at den nye plata skulle komme i mai, men de siste ryktene går på at den kan komme i oktober. Uansett, det lille en kan høre av teksten til “Month of May” handler nettopp om at de skal spille inn ei plate i mai. Vi gleder oss! [...]

Legg igjen en kommentar