Apropos Øya: Beirut

Beirut avlyste desverre fjorårets Øya-konsert, og sendte et brev med forklaring på hvorfor. Det samme skjer forhåpentligvis ikke i år. Lydverket møtte Zach Condon for første gang på SXSW i 2007. Zach «Beirut» Condon er en fin og litt rar mann, det samme er Dent May. Lydverket møtte begge disse unge, men likevel gamle herrene […]

Skrevet av:
Publisert 10:00 9 august, 2009


Beirut avlyste desverre fjorårets Øya-konsert, og sendte et brev med forklaring på hvorfor. Det samme skjer forhåpentligvis ikke i år. Lydverket møtte Zach Condon for første gang på SXSW i 2007.

Zach «Beirut» Condon er en fin og litt rar mann, det samme er Dent May. Lydverket møtte begge disse unge, men likevel gamle herrene for å finne ut mer om ukulele, og om sentimental popmusikk.

Beirut har dessuten en særegen og vakker stemme. Og de fleste lar seg fascinere av stemmer. De kan både skremme og bevege oss. Det rare er jo at det ikke nødvendigvis er de teknisk beste stemmene som vi husker aller best. Hvordan finner man sin egen stemme, og hvordan lærer man seg å stole på den?

Mer om stemmer fra tre av Lydverkets absolutte favorittstemmer: Beirut, Antony Hegarty, og Grace Jones:

Beirut spiller lørdag 19.40 på Engascenen.

Tags: , , , , , , ,

Del "Apropos Øya: Beirut"

Legg igjen en kommentar