Apparatjik gir bort EP

Apparatjik, sideprosjektet til Magne Furuholmen og folk fra Coldplay og Mew, relanserer debutalbumet om halvannen uke. Men aller først frister de med en gratis EP. Apparatjik er Guy Berryman (Coldplay), Magne Furuholmen, Jonas Bjerre (Mew) og produsenten Martin Terefe (Jamie Cullum, Jason Mraz, Craig David). I vinter albumdebuterte de med We Are Here, som blir […]

Skrevet av:
Publisert 12:57 4 juni, 2010

Apparatjik. Foto: Stian Andersen

Apparatjik, sideprosjektet til Magne Furuholmen og folk fra Coldplay og Mew, relanserer debutalbumet om halvannen uke. Men aller først frister de med en gratis EP.

Apparatjik er Guy Berryman (Coldplay), Magne Furuholmen, Jonas Bjerre (Mew) og produsenten Martin Terefe (Jamie Cullum, Jason Mraz, Craig David). I vinter albumdebuterte de med We Are Here, som blir relansert 15. juni i både vanlig og de luxe-format.

Og nå gir Apparatjik bort en digital EP med tre låter. Den har fått tittelen 4 Can Keep A Secret If 3 Of Them Are Dead, og den finner du her.

Lydverket var med da Apparatjik spilte sin aller første konsert i Berlin i vinter. Det resulterte i følgende reportasje:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Apparatjik gir bort EP"
 

4 kommentarer på “Apparatjik gir bort EP”

 1. sdf sier:

  og i dag spiller de konsert på Flø!!

 2. Ole J. sier:

  Konserten er i morgen, og i sammenheng med konserten på Flø lanserer Appartjik «The Bolshevic Box» som inneholder CD, DVD og vinyl.

 3. sdf sier:

  synd at biletten kosta 2000 kroner da… http://www.smp.no/nyheter/article232826.ece

 4. Ole J. sier:

  Ja, det er synd. Hadde ett håp om at det var noen bedrifter på Sunnmøre som kunne sponset litt på transporten av kuben. Strømmen kunne også bli sponset av Tussa. Ikke enkelt å få noe så stort til en liten bygd ut i havgapet.

Legg igjen en kommentar