Animal Collective-film, nå også for deg!

Snart kan du kose deg med Animal Collectives film ODDSAC i stua! Se trailer her! Da verden oppsummerte fjoråret havnet Animal Collective og Merriweather Post Pavillion fortjent nok høyt opp på rundt regnet ni av ti årets beste-lister (deriblant vår). Men bandet holder seg ikke til kun å lage skamrost musikk, de står også bak den noe eksprimentielle filmen […]

Skrevet av:
Publisert 11:33 11 mars, 2010

animal

Snart kan du kose deg med Animal Collectives film ODDSAC i stua! Se trailer her!

Da verden oppsummerte fjoråret havnet Animal Collective og Merriweather Post Pavillion fortjent nok høyt opp på rundt regnet ni av ti årets beste-lister (deriblant vår). Men bandet holder seg ikke til kun å lage skamrost musikk, de står også bak den noe eksprimentielle filmen ODDSAC (Occipital Dynamic Dysfunctional Surrealism [by] Animal Collective).  Filmen blander merkelige karakterer, absurde hendelser og Animal Collectives musikk til et «visuelt album», skal vi tro rapportene. Hittil er affæren blitt vist på Sundancefestivalen og et utvalg kinoer rundt om i statene, men heldigivs for oss som ikke er bosatt i frihetens hjemland tar nå noen grep så også vi får ta del i den psykedeliske moroa.

I Juni legges nemlig filmen ut for salg på DVD, samtidig som den havner på iTunes for nedlasting.  Det betyr at du kan kose deg med 53 minutter med dette, hjemme i din egen stue:

Del "Animal Collective-film, nå også for deg!"
 

1 kommentar på “Animal Collective-film, nå også for deg!”

  1. Ingvild sier:

    Hurra, fantastisk, herlig! etc.

Legg igjen en kommentar