Alle gode ting er 3?

I serien av spennende album som slippes mandag 31. mars har vi nå kommet til Orbo & The Longshots plate nummer tre, «High Roller». Det klassiske sørstatsrockebandet fra Bergen har ifølge dem selv laget et album du ikke kan avstå. Den tredje skiven på tre år. Orbo & The Longshots har tradisjon for å gjøre […]

Skrevet av:
Publisert 17:50 28 mars, 2008

Orbo & The Longshots

I serien av spennende album som slippes mandag 31. mars har vi nå kommet til Orbo & The Longshots plate nummer tre, «High Roller». Det klassiske sørstatsrockebandet fra Bergen har ifølge dem selv laget et album du ikke kan avstå. Den tredje skiven på tre år.

Orbo & The Longshots har tradisjon for å gjøre plateinnspillingene i Amerika. Førsteskiven «Seven» ble spilt inn i Nashville. Andreskiven «Genuine Handmade Rock’n'Roll» ble spilt inn i Sun Studio, Memphis. Studioet blir ansett som verdens mest berømte studio og rock’n'rolls fødested. I tillegg var det arena for Elvis Presley, Johnny Cash, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis og mange flere til. Tredjeskiven ble spilt inn i Seattle og har allerede høstet god kritikk.

Bandet har et godt liverykte, tett konsertprogram og er i gang med Norgesturne. På utgivelsesdagen blir det releasekonsert sammen med full blåserrekke på Herr Nilsen.

Frontfigur Ole Reinert Berg-Olsen skriver låtene selv og er en eksplosivt effektiv låtskriver. Under siste plateinnspilling hadde han 50 låter i bagasjen. Han garanterer et nytt album til neste år.

«High Roller»:

[youtube GsGFhuvrLo0]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Alle gode ting er 3?"

Legg igjen en kommentar