Alice Cooper til Norway Rock Festival

Det begynner å lukte svidd, i beste betydning av uttrykket, av programmet til Norway Rock Festival, som finner sted i Kvinesdal 10-13 juli. Fra før er størrelser som Motörhead, Turboneger, Helloween og Quireboys klare, sammen med mer hjemlige favoritter som We og Adrey Horne. Og nå er altså selveste Alice Cooper bekreftet. Den golfelskende amerikaneren, […]

Skrevet av:
Publisert 18:30 15 mars, 2008

Alice Cooper kommer til Norway Rock Festival 11. juli. Foto: Promo

Det begynner å lukte svidd, i beste betydning av uttrykket, av programmet til Norway Rock Festival, som finner sted i Kvinesdal 10-13 juli. Fra før er størrelser som Motörhead, Turboneger, Helloween og Quireboys klare, sammen med mer hjemlige favoritter som We og Adrey Horne. Og nå er altså selveste Alice Cooper bekreftet.

Den golfelskende amerikaneren, som nærmest egenhendig oppfant sjokkrocken på begynnelsen av 70-tallet, spiller på fredagen. Elskere av ølvennlig, hard og/eller tung rock med solid hårfeste og allsangkvaliteter, bør nok imidlertid krysse av siste halvdel av andre uke i fellesferien som et høydepunkt i år.

Selv håper vi Alice pumper ut flest mulig av sine tidlige klassikere, og tipper i tillegg denne vil runge utover Sarons Dal idet det mørkner:

[youtube -1c14Z0YUTU]

Tags: , , , , , , ,

Del "Alice Cooper til Norway Rock Festival"
 

1 kommentar på “Alice Cooper til Norway Rock Festival”

  1. [...] Det begynner å lukte svidd, i beste betydning av uttrykket, av programmet til Norway Rock Festival, som finner sted i Kvinesdal 10-13 juli. Fra før er størrelser som Motörhead, Turboneger, Helloween og Quireboys klare, sammen med mer hjemlige favoritter som We og Adrey Horne. Og nå er altså selveste Alice Cooper bekreftet. (more…) [...]

Legg igjen en kommentar