Akon musikkansvarlig for fotball-VM 2010

Fotballsanger ender som regel opp som en flau affære, men det har ikke hindret Akon i å ta på seg en særdeles vanskelig oppgave. Han har nemlig fått musikkansvaret for neste års fotball-VM i Sør-Afrika. Til Daily Mirror forteller han at han har fått ansvar for den offisielle VM-kjenningen, i tillegg til musikken på åpnings- […]

Skrevet av:
Publisert 13:42 12 mai, 2009
Akon

Akon

Fotballsanger ender som regel opp som en flau affære, men det har ikke hindret Akon i å ta på seg en særdeles vanskelig oppgave. Han har nemlig fått musikkansvaret for neste års fotball-VM i Sør-Afrika.

Til Daily Mirror forteller han at han har fått ansvar for den offisielle VM-kjenningen, i tillegg til musikken på åpnings- og avslutningsseremonien. Siden hans kjære Sengegal ikke er kvalifisert, kommer han til å heie på Sør-Afrika under selve VM. Hvilken musikalsk linje han kommer til å legge seg på, er ennå for tidlig å si. Men det virker nærmest obligatorisk å flette inn noen brasilianske sambatrommer,  slik som Shakira og Wyclef gjorde under forrige VMs avslutningsseremoni.

Hva er dine beste/verste fotballsanger?

Tags: , , , ,

Del "Akon musikkansvarlig for fotball-VM 2010"

Legg igjen en kommentar