Ærlighet varer lengst for Maria Mena

I går slapp Maria Mena sitt fjerde album, Cause and Effect. Etter å ha vokst opp i rampelyset har hun lært seg å takle opp- og nedturer, og både positive og negative oppslag i pressen. Ærlighet har vært et stikkord både når Maria har skrevet låter og gitt intervjuer, så også da Lydverket ble med […]

Skrevet av:
Publisert 8:10 16 september, 2008

Maria Mena (foto: Agnete Brun)

I går slapp Maria Mena sitt fjerde album, Cause and Effect. Etter å ha vokst opp i rampelyset har hun lært seg å takle opp- og nedturer, og både positive og negative oppslag i pressen. Ærlighet har vært et stikkord både når Maria har skrevet låter og gitt intervjuer, så også da Lydverket ble med henne på turné i Tyskland i vår.


Av Apparently Unaffected har hun til nå solgt over en kvart million eksemplarer, hun har spilt live for 15 000 elleville nederlendere, hun har ligget inne på topp 20 på den tyske singellista i over 20 uker og gjort en lang, lang rekke med utsolgte konserter i Østerrike, Nederland og Tyskland.

Så når Maria Mena nå ser tilbake på USA-lanseringen som ikke gikk etter planen, på en ikke helt vellykket opptreden på Letterman, og på diverse medieoppslag som har skapt bølger, er det med et ganske så sterkt glimt i øyet.

Tags: , , , , , ,

Del "Ærlighet varer lengst for Maria Mena"
 

1 kommentar på “Ærlighet varer lengst for Maria Mena”

  1. hey people,
    i am from holland.
    and i love maria mena
    xxx jovannah von söhsten!

Legg igjen en kommentar