Gratis Bonnie «Prince» Billy, Madvillain og Black Lips

Pussig TV-kanal og produsent av stygge biler slår seg sammen for å gi bort kule, eksklusive låter en gang i uka. Når Cartoon Network har sluttet med kveldens sendinger og barna har gått å lagt seg, overtar [Adult Swim] kanalen. De har som spesialitet show for de som er i tenårene og oppover. Men de […]

Skrevet av:
Publisert 9:42 24 mai, 2010

Singles

Pussig TV-kanal og produsent av stygge biler slår seg sammen for å gi bort kule, eksklusive låter en gang i uka.

Når Cartoon Network har sluttet med kveldens sendinger og barna har gått å lagt seg, overtar [Adult Swim] kanalen. De har som spesialitet show for de som er i tenårene og oppover. Men de ser også ut til å ha god smak i musikk. Og venner med penger. For, sammen med bilprodusenten Kia, har de startet prosjektet «8 Singles 8 Weeks».

Det hele startet med Norges-aktuelle Bonnie «Prince» Billy, og Matt Sweeney sin cover av O.G. Gene Watson sin låt «Love in the hot afternoon», som ble lagt ut på 17. mai. I dag står Madvillain for tur, før det senere kommer låter fra blant andre Black Lips og LCD Soundsystem.

Nettopp Madvillain var kanskje det minst overraskende navn, siden medlem MF Doom sampla TV-show fra [Adult Swim] på den fabelaktige plata «The Mouse and The Mask», som han gav ut sammen med Dangermouse (kjent fra Gnarls Barkley og Broken Bells) under navnet Danger Doom.

Her ser du hva som skjer når tegnefilmkarakterer goes hip-hop:

Tags: , , , , , ,

Del "Gratis Bonnie «Prince» Billy, Madvillain og Black Lips"

Legg igjen en kommentar