Abbey Road forblir Abbey Road

Lenge vurderte EMI å selge det legendariske studioet Abbey Road.  Etter mye motstand er planene nå endelig lagt på hylla. De siste månedene har det blitt spekulert i om EMI kom til å velge å selge det verdenskjente studioet Abbey Road for å kvitte seg med den enorme gjelden sleksapet har pådratt seg de siste årene. Ryktene gikk om […]

Skrevet av:
Publisert 14:07 22 februar, 2010
AbbeRoad

Foto: www.gardenersband.com

Lenge vurderte EMI å selge det legendariske studioet Abbey Road.  Etter mye motstand er planene nå endelig lagt på hylla.

De siste månedene har det blitt spekulert i om EMI kom til å velge å selge det verdenskjente studioet Abbey Road for å kvitte seg med den enorme gjelden sleksapet har pådratt seg de siste årene. Ryktene gikk om at studioet kom til å gå for nærmere 300 millioner kroner og spekulasjonene førte til et engasjement av de sjeldne – blant annet uttalte Andrew Lloyd Webber at han vurderte å kjøpe studioet for å beholde det som det var. Nå ser det ut til at Abbey Road bevares, likevel. Plateselskapet EMI slapp i dag en pressemeldig hvor det kom fram at de ikke kommer til å selge studioet som ble udødeliggjort av Beatles-albumet ved samme navn.

EMI skriver i dagens melding at de bekreftet at de hadde vurdert et salg, fordi studioet i mange år skal ha tapt penger. I stedet skal selskapet ha kommet opp med nye planer for å revitalisere studioet. En rekke av verdens største artister har spilt inn i Studioet siden EMI åpnet det helt tilbake i 1931, og selvom Beatles-innspillingene herfra er de klart mest kjente har også Pink Floyd, The shadows, U2 og Oasis spilt inn i Abbey Road.

Tags: , ,

Del "Abbey Road forblir Abbey Road"

Legg igjen en kommentar