2manydjs til Betong 28. mars

De legendariske belgiske dj-brødrene i 2manydjs er på vei til Tigerstaden i slutten av mars. Oslo Live Festivalen har allerede booket duoen til å skape stemning på Kontraskjæret mellom 1-5 juli, sammen med Diplo, Opeth og Delillos. Nå legger altså 2manydjs inn søknad om å bli norgesvenner, og slike venner vil selvfølgelig Norge ha! Stephen […]

Skrevet av:
Publisert 13:21 12 mars, 2009
2manydjs. Foto: Promo

2manydjs. Foto: Promo

De legendariske belgiske dj-brødrene i 2manydjs er på vei til Tigerstaden i slutten av mars. Oslo Live Festivalen har allerede booket duoen til å skape stemning på Kontraskjæret mellom 1-5 juli, sammen med Diplo, Opeth og Delillos. Nå legger altså 2manydjs inn søknad om å bli norgesvenner, og slike venner vil selvfølgelig Norge ha!

Stephen og David Dewaele er mennene bak radioprogrammet Radio Soulwax, bandet Soulwax, og ikke minst opptrer de som dj-duoen 2manydjs. Da sprenger de samtlige sjangergrenser, og både horer og utfordrer med populærmusikalske samplinger av alt fra Destiny’s Child til Peaches. Dette er en dj-opplevelse som både den hippeste hipster og mora til Kenneth kan ha det moro på!

[youtube Q3tTGb-PiCw]

For innføring i Soulwax-verdnen og generell moro – sjekk ut den ekstremt underholdende dokumentarfilmen Part Of The Weekend Never Dies fra i fjor. En liten perle fra livet som omreisende dj og artist.

Norske New Violators kommer også med sin synthbefengte pop. De feirer plateslippet av sin debutplate denne kvelden.

Tags: , ,

Del "2manydjs til Betong 28. mars"
 

3 kommentarer på “2manydjs til Betong 28. mars”

  1. Christian Scharning sier:

    OG ikke glem at gullgutten GIRL TALK dukker opp på BLÅ samme uka! Ojoj-joj. Onsdag 25 mars, nærmere bestemt. Fytte katta. Lukter sjukmelding fra jobben lang vei dette her…

  2. Hipster sier:

    Er vel old news?

Legg igjen en kommentar