Vinn Guilty Simpson-billetter!

I kveld stiller  Guilty Simpson,  Medaphoar og halve Detroit på scenen på Dattera til Hagen i Oslo. En fest for deg som liker hip hop, og vi har selvsagt billetter å dele ut! Stones Throw-rapper og J.Dilla-kompis Guilty Simpson har tatt med seg backpackernes Cali-favoritt Medaphoar til Dattera til Hagen i kveld. Med et par […]

Skrevet av:
Publisert 10:10 10 desember, 2009

guiltysimpsonny

I kveld stiller  Guilty Simpson,  Medaphoar og halve Detroit på scenen på Dattera til Hagen i Oslo. En fest for deg som liker hip hop, og vi har selvsagt billetter å dele ut!

Stones Throw-rapper og J.Dilla-kompis Guilty Simpson har tatt med seg backpackernes Cali-favoritt Medaphoar til Dattera til Hagen i kveld. Med et par glimrende album i sekken kommer Simpson garantert til å holde deg ekte. Som om ikke det var nok har Simpson fått med seg Delicious Donuts som består av den avdøde superprodusenten J.Dillas lillebror Illa J, Frank Nitt fra undergrunnsfavorittene Frank-N-Dank og Dj J Heart. Bedre får du det garantert ikke om du setter pris på Detroit-hip hop. Og vi har helt ekte billetter å dele ut. Alt du trenger å gjøre er å sende en mail til andreas.overland@nrk.no hvor du skriver navnet ditt og nevner at du gjerne vil dra. Merk mailen med «Guilty», er du snill!

Her kan du kose deg med noe av moroa du kan få med deg på Grønland i kveld:

Tags: , , , , , ,

Del "Vinn Guilty Simpson-billetter!"
 

1 kommentar på “Vinn Guilty Simpson-billetter!”

  1. Bønna sier:

    Yancey Boys-prosjektet til Illa J er steintøft, han både synger og rapper kjempebra!

Legg igjen en kommentar