Snoop med ny film

Det eneste som er bedre enn at Snoop slipper ny skive neste uke? At han slipper film med skiva, selvsagt. Se traileren til den cinematiske orgasmen over!  »Murder Was The Case» beviste sånn passe godt at komboen Snoop Dogg slipper skive OG film samtidig er en event verdt å følge med på. Nå har Snoop nok en […]

Skrevet av:
Publisert 9:49 3 desember, 2009

Det eneste som er bedre enn at Snoop slipper ny skive neste uke? At han slipper film med skiva, selvsagt. Se traileren til den cinematiske orgasmen over!

 »Murder Was The Case» beviste sånn passe godt at komboen Snoop Dogg slipper skive OG film samtidig er en event verdt å følge med på. Nå har Snoop nok en gang tatt en cinematisk omvei,  med en kortfilm med samme tittel som hans kommende skive – Malice n Wonderland. Som alle filmer med en viss underholdningsverdi er det en haug med rappere involvert og både Soulja Boy, Murs, Jamie Foxx, Xzibit,  Diplo og Mayer Hawthorne dukker opp i løpet av de få minuttene filmen varer.

Er det plot også? Javisst er det plot. Snoop sparer ikke på noe. Snoop spiller Malice – en Batman-aktig figur som skal velte diktatoren i Wonderland sammen med crewet sitt. Skal vi tro traileren er det en god del blod, våpen, krim og musikk. Alt rap-fans liker med andre ord.

Selve skiva Malice N Wonderland slipper på tirsdag. Her kan du se den nye videoen til ”I Wanna Rock”:


 

Og her kan du se ”Murder Was The Case”:


Del "Snoop med ny film"

Legg igjen en kommentar