2 x Hove til Spektrum

Både In Flames og Killswitch Engage sto på metalprogrammet på fjorårets Hovefestival. I desember slår de seg sammen og inntar Oslo Spektrum. Søndag 13. desember kommer tusenvis av metalfans til å blåse ut adventslysene og ta veien tilOslo  Spektrum. Fjorårets Hove-headliner In Flames står da øverst på plakaten når Taste Of Chaos-turneen kommer til Norge […]

Skrevet av:
Publisert 9:16 20 august, 2009
In Flames live på Hove 2008. Foto: Kim Erlandsen/NRK

In Flames live på Hove 2008. Foto: Kim Erlandsen/NRK

Både In Flames og Killswitch Engage sto på metalprogrammet på fjorårets Hovefestival. I desember slår de seg sammen og inntar Oslo Spektrum.

Søndag 13. desember kommer tusenvis av metalfans til å blåse ut adventslysene og ta veien tilOslo  Spektrum. Fjorårets Hove-headliner In Flames står da øverst på plakaten når Taste Of Chaos-turneen kommer til Norge for første gang. Med seg har de blant annet Killswitch Engage, som også besøkte fjorårets Hovefestival.

Svenske In Flames er etter hvert for norgesvenner å regne. Ikke bare tok de Hove med storm i fjor, bandet har også fylt Rockefeller og Sentrum en rekke ganger, og for noen år siden la de også ut på en norgesturné som tok dem innom blant annet Trondheim, Bergen og Stavanger.

Killswitch Engage har også fylt Rockefeller tidligere, men deres norske høydepunkt er fremdeles konserten de gjorde på Hovefestivalen 2008. Stikkord: svulstig, episk, underholdende og ekstremt velspilt.

Taste Of Chaos er for øvrig en omreisende minifestival som ble startet av Kevin Lyman, mannen som for 15 år siden startet Warped Tour. Det kommer tre-fire band til på plakaten under In Flames og Killswitch Engage.

In Flames ”Take This Life”

In Flames avsluttet med stil da de spilte på Hove forrige gang:

Killswitch Engage kommer til å spille denne i Oslo Spektrum 13. desember:

Tags: , , , ,

Del "2 x Hove til Spektrum"
 

1 kommentar på “2 x Hove til Spektrum”

  1. Daniel Abbasi sier:

    Fantastisk! Fikk billettene i dag. Så In Flames i Kvinesdal, og det er noe av det villeste jeg har sett. Gleder meg til å se de med Killswitch i Spektrum!

Legg igjen en kommentar