180 gram Motorpsycho

Motorpsycho sparer ikke på noe når de feirer 20-års jubileum, og gir ut en flunkende ny, svært spesiell vinyl til ære for sine lyttere. Som vi har dekket tidligere er det snart nytt Motorpsycho-stoff på vei. Fredag 7. August slipper veteranene sin nye fullengder Child of the Future. Men om tittelen lyter futuristisk er formatet tilbakeskuende, […]

Skrevet av:
Publisert 4:00 22 juli, 2009

motorpsycho

Motorpsycho sparer ikke på noe når de feirer 20-års jubileum, og gir ut en flunkende ny, svært spesiell vinyl til ære for sine lyttere.

Som vi har dekket tidligere er det snart nytt Motorpsycho-stoff på vei. Fredag 7. August slipper veteranene sin nye fullengder Child of the Future. Men om tittelen lyter futuristisk er formatet tilbakeskuende, og langt fra noe for amatører – tenk tunge riff, tenk hardt arbeidende gitar, tenk 70-tallet. Tenk nørding. Jada, helt riktig.  Child of The Future slippes på vi hvit 180-grams vinyl. Som om ikke det var nok er coveret designet av Kim Hiorthøy, med die-cut, trykk på innsiden, innerpose i farger og med 60 x 60 poster med trykk på begge sider. Hvis det musikalske lover like godt som innpakningen har vi altså med en klassiker å gjøre!

Tracklist:
The Ozzylot (Hidden In A Girl)
Riding The Tiger
Whole Lotta Diana
Cornucopia (…Or Satan, Uh… Something)
Mr. Victim
The Waiting Game
Child Of The Future

Tags: , , , ,

Del "180 gram Motorpsycho"
 

2 kommentarer på “180 gram Motorpsycho”

  1. Tneb sier:

    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    Forhåpentligvis årets beste utgivelse.. ser også frem til nytt boris materialet. For et fint år :) )

  2. jam sier:

    Albummet er fantastisk… Å herre.

Legg igjen en kommentar