Red Hot Chili Peppers. Foto: Ellen von Unwerth.

Red Hot Chili Peppers. Foto: Ellen von Unwerth.

18 låter fra RHCP

Red Hot Chili Peppers gir ut 18 nye låter på et halvt år.

Skrevet av:
Publisert 13:44 19 juni, 2012

Fans av Red Hot Chili Peppers kan glede seg til mye «ny» musikk det neste halvåret. Det er nå blitt bekrefta at bandet planlegger å gi ut så mange som 18 nye singler.

Red Hot Chili Peppers' siste album I'm With You fikk terningkast tre av Lydverkets anmelder.

Red Hot Chili Peppers gir til høsten ut overskuddsmateriale fra sitt siste album I'm With You, som fikk terningkast tre av Lydverkets anmelder.

For en stund siden skreiv bassist Flea på Twitter at bandet skriver låter mens de nå er på turné og at de «også skal gi ut 18 nye låter de neste 6 månedene på 7-tommere og digitalt». Nå er dette ifølge Billboard blitt bekrefta, og de første låtene skal komme i august.

Den første utgivelsen, en dobbel a-side på 7-tommer, blir med låtene ”Strange Man” og ”Long Progression”, som kommer 14. august. Den følges opp 11. september av ”Magpies” og ”Victorian Machinery”. Resten kommer i løpet av året eller tidlig i 2013.

- Enkelte låter har en del mer de skal ha sagt enn andre, sier gitarist Josh Klinghoffer.

- Noen låter spiller bedre sammen med andre og noen trenger litt mer oppmerksomhet og ettersyn. Her er noen låter som plutselig hadde et ønske om å slå seg sammen og dra litt seinere. Se opp for dem, de har noe på gang, sier han videre.

Alle disse låtene skal ha blitt spilt inn i perioden da Red Hot Chili Peppers lagde albumet I’m With You som kom i fjor, og som bandet nå turnerer med. Albumet hadde sin høyeste plassering på Billboards 2. plass og har solgt over en halv million kopier i USA. I Norge klarte albumet åtte uker på Topp 40, med en 4. plass som beste.

Tags:

Del "18 låter fra RHCP"
 

1 kommentar på “18 låter fra RHCP”

  1. Simen sier:

    JAAAAAAAAAAAAAAAAA THERE IS A GOD

Legg igjen en kommentar