Øya-anmeldelser tirsdag

Bygdin og Kråkesølv kickstartet Øya anno 2009. Men var det noe særlig å skrive hjem om? Nordlendingene i Kråkesølv ble første anmeldelte band ut i årets Øya-maraton. «Antall vokalister i et band bør sjelden overstige antall bassister, det holder gjerne med en. Kråkesølv har tre stykker. Enten er det noe i drikkevannet i Bodø, eller […]

Skrevet av:
Publisert 15:26 12 august, 2009

oyastor1

Bygdin og Kråkesølv kickstartet Øya anno 2009. Men var det noe særlig å skrive hjem om?

Nordlendingene i Kråkesølv ble første anmeldelte band ut i årets Øya-maraton.

«Antall vokalister i et band bør sjelden overstige antall bassister, det holder gjerne med en. Kråkesølv har tre stykker. Enten er det noe i drikkevannet i Bodø, eller så har de knekt sangkoden i felleskap og dermed endt opp med den samme tilnærmingen til musikken. I kveld frontes bandet godt av alle sølvguttene, frontfigurjobben roterer uten at noen faller av«, skriver vår anmelder om Kråkesølvs konsert på John Dee og kaster terning. Hva terningen lander på? Les hele anmeldelsen her da, vel!

Halve 120 Days presenterte sitt sideprosjekt Bygdin på Blå. Vår utsendte mente gutta «[...] har fine kontraster, med støy versus flyt som den fineste. Finalen, med lag av bråk i klang, som legger seg over hovedrytmen av hard house, faller ut i et snøras av hvit støy, og viser oss hva Bygdin har potensiale til å bli [...]Men det store hinderet er mangelen på liv bak skjermeneLes resten av Bygdin-anmeldelsen her!

Tags: , , , , , ,

Del "Øya-anmeldelser tirsdag"

Legg igjen en kommentar