Øl, instrumenter og nyfødte på Lydverket på P3

120 Days deler nytt materiale, La Puma vant bandkonkurranse og Dave Cloud går i spissen for Budweiser. Møt dem alle på Lydverket på P3 fra kl 18:03. Svenske La Puma har nettopp albumdebutert på norsk selskap, og halvparten av bandet fikk i april sitt første barn. Torbjörn og Helena fra La Puma kommer på besøk […]

Skrevet av:
Publisert 16:10 26 mai, 2008

La Puma. Foto: promo

120 Days deler nytt materiale, La Puma vant bandkonkurranse og Dave Cloud går i spissen for Budweiser. Møt dem alle på Lydverket på P3 fra kl 18:03.


Svenske La Puma har nettopp albumdebutert på norsk selskap, og halvparten av bandet fikk i april sitt første barn. Torbjörn og Helena fra La Puma kommer på besøk og redegjør for hvordan man kombinerer ballerock og melkespreng.

120 Days har reist verden rundt med sin musikk siden den selvtitulerte debutplaten fra 2006. På fredag fremførte 120 Days nytt materiale på The Villa i Oslo. I kveld får du høre utdrag derfra og et realt innblikk i bandets store instrumentpark.

Møt Dave Cloud, som på sin nye plate har med folk fra band som Cardigans og Lambchop, spiller garasjerock og har blitt gallionsfigur for ølmerket Budweiser i England.

Mats Borch Bugge anmelder album fra The Disciplines og Ladytron.

Tags: , , , , ,

Del "Øl, instrumenter og nyfødte på Lydverket på P3"

Legg igjen en kommentar