Trond Helleland – ein altfor ordentleg politikar.

De tidligere politikerne som har vært på valgutspørring, har vært meget lette å blogge om. Trond Helleland er ikke det. Og det irriterer meg grønn!  Helleland – førstekandidat fra Høyre Buskerud er en høyreist gråmørk mann, med en helt grei klesstil og en meget behagelig væremåte. Hvorfor i all verdens dager må han være alt det? Det hadde nok vært lettere om han ikke hadde virket så sympatisk og snill.

Under utspørringen så svarte han på de spørsmålene som ble stilt, og ifølge mine upolitiske ukorrekte ører, så hørtes dette fornuftig ut. Jeg sier ikke med dette at jeg automatisk har blitt høyrevelger, jeg bare sier at Trond Helleland vet hva han snakker om!  Og jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde håpet at han ikke gjorde det. Håpet var jo at han dreit seg loddrett ut på direkten, så jeg hadde noe artig å blogge om, men den gang ei..

Til og med på spørsmålet om hva han har gjort for Buskerud (hvor Knudsen fra FrP sa at han ikke kunne konsentrere seg om enkeltsaker) har Helleland fått fler plasser inn i kulturen, mer penger til Blaafargeverket, flere stillinger til Søndre Buskerud Politidistrikt og en mer vellykket fangetransport. Så, han er en mann som stiller opp for distriktet sitt. For de som liker det, selvfølgelig.  Og hvem gjør egentlig ikke det?

Så Trond Helleland – jeg har en liten oppfordring. Du må ikke være så ordentlig, da blir du så vanskelig  å blogge om.

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *