KONKURRANSEN ER TRUKKET…Vinn Kiss-billetter til Trondheim og Oslo

Hvilken låt er din favoritt?

Skrevet av:
Publisert 10:30 26 november, 2009

Lydverket hjelper deg til Kiss i Vallhall eller på Lerkendal. Da kan du skryte med button etterpå.

Lydverket hjelper deg til Kiss i Vallhall eller på Lerkendal. Da kan du skryte med button etterpå.

KONKURRANSEN ER NÅ TRUKKET. VINNERNE HAR FÅTT MAIL. I morgen kan du kjøpe billetter til Kiss i Trondheim og Oslo. I dag kan du vinne dem her i Lydverket.

KONKURRANSEN ER NÅ TRUKKET. VINNERNE HAR FÅTT MAIL.

Kiss kommer til Norge. 8. juni spiller Kiss på parkeringsplassen utenfor Lerkendal Stadion, og seks dager senere inntar de Vallhall i Oslo. Bandet er på turné for å feire både sin nye plate Sonic Boom og sin lange historie i rockens tjeneste.

Din favorittlåt…

Billettene til konsertene legges ut fredag morgen, men allerede nå kan du sette i gang med å vinne billetter her i Lydverket. Oppgave: Fortell hva som er din favorittlåt med Kiss, og hvorfor akkurat denne låten klinger så bra hver gang du hører den.

…og hvorfor?

Er det fordi du blir yr hver gang Paul Stanley purrer «listen!» inn i øret ditt på «Modern Day Delilah», eller kanskje fordi Gene-bassen på «God Of Thunder» får deg til å danse som en demon? Eller at du traff din ektemann på dansegulvet mens dere svingte dere til «Shandy»? Kanskje du ble avholdsmann til «Cold Gin» en tung søndags formiddag? Mmmm, mon tro om Kiss åpnet med «Deuce» da du så dem live på en stadion i Sør-Amerika da du var på ferie der? De fleste har et Kiss-minne og en favorittlåt, nå kan du omsette det i konsertbilletter.

Hvordan? Husk epost-adresse!

Vi har et godt knippe billetter til begge konsertene, så sjansene for å vinne er absolutt tilstede. Skriv hardt i kommentarfeltet under, og husk (viktig) å legge ved din riktige epost-adresse. Den blir ikke vist til Gud og hvermannsen, men vi trenger den for å kontakte deg dersom du er en heldig vinner. Vi trekker konkurransen på mandag kveld, er planen.

En forsmak på kalaset i Oslo og Trondheim neste sommer:

Tags: , , , , , , , ,

Del "KONKURRANSEN ER TRUKKET…Vinn Kiss-billetter til Trondheim og Oslo"
 

186 kommentarer på “KONKURRANSEN ER TRUKKET…Vinn Kiss-billetter til Trondheim og Oslo”

 1. Mari sier:

  «Crazy crazy nights» er den beste jeg har hørt. Jeg og noen kompiser digger Kiss, spiller musikken, kler oss ut og sminker oss. Crazy crazy nights er favoritten til oss alle, jeg har den som ringetone på mobilen. Om jeg vinner Kiss-billetter vil jeg ta med mamma, hun likte også Kiss veldig godt da hun var på min alder (jeg er 11 år), og hun ER gammel!!!

 2. hans Kristian Larsen sier:

  Anything for my baby fra albumet Dressed to kill er min favorit.

 3. Bård Martin sier:

  Min favoritt låt e utvilsomt Shock Me! Et sykt tøff riff, å kul vokal av Ace! Å får frysninger kvar gang æ hørre gitarsolon! Ein av de beste Ace har komponert!

 4. Vidar Andersen sier:

  Larger Than Life fra Kiss Alive II er min favoritt. Det er dessverre ikke Ace som spiller solo på denne gromlåta, men han spiller på min neste gromlåt; She, som er min god nr. 2 Kiss-låt…

 5. Rune sier:

  “I still love you” har en stärk tekst og det er en sang jeg brukte till og egentlig bare göre kärlighesorgen enda värre med.
  Det samma med Every time i look at you.

 6. Björn Rune sier:

  Se her ja her får jeg en ny sjanse?
  Trode löpet var kjört nå derfor holt jeg meg våken i går natt for og se kiss live over internett fra L.A.
  På grun av en lengre tids sjukdom så har jeg verken mulighet eller penger till og få meg bilett i morgen eller på lang tid framover.Så hörte jeg om dene muligheten og her kommer enå et inleg fra meg.

  Jeg tror nesten at min störste kiss sang genom tidene er Detroit rock city men det er ikke let og velge.

  Hörte kiss på 70 tallet selv om jeg er fött i 72 och jeg fikk mime förste kiss plater ca:1980.
  Var 12 år når Animalize komm og jeg og helle venne floken som ikke likte kiss ble solgt på Heaven´s on fire.
  Vet ikke hvor mange hanger man sto og rocka og mima eter den da og det påfölgene året.

  Her er noen andre favoriter.

  Creatures Of The Night. I Love It Loud. Lick It Up. Strutter. Deuce. Hotter Than Hell.C’mon And Love Me. Rock And Roll All Nite. All Hell’s Breakin’ Loose. Heaven’s On Fire. Thrills In The Night. Beth. Hard Luck Woman. Calling Dr. Love. Love Gun. Christine Sixteen. I Was Made For Lovin’ You. Tears Are Falling. Uh! All Night
  Crazy Crazy Nights. Reason To Live. Hide Your Heart. Forever.

 7. Anonym sier:

  den kuleste sangen er heaven,s on fire

 8. Berit Haugen sier:

  Det er så mange! Men crazy nights er kjempe bra:)

 9. Vegar Haugen sier:

  Love Gun! Den sangen får meg i godt humør og gir masse energi! (Som mange av Kiss sine sanger gjør.. Har hørt på Kiss siden 1987, da jeg var 7 år. Kjempe bra musikk!)

 10. Jostein Brønstad sier:

  Etter å ha hørt 100.000 Years fra Live-albumet i 75 var det aldri noe tvil om hva som var Rock’n Roll!! Trommesolo på full guffe og når Paul skriker ut: «How many people here tonite believe in rock’n roll», ja da går det kaldt nedover ryggen min.

 11. Cecilie Rasmussen sier:

  Min absolutte favoritt kisslåt er Lovegun. Låta har utrolig fet oppbygning og jeg klarer ikke å la være å bli gira når bass og gitar kommer inn for fullt. En skikkelig gladsang som er perfekt til både fest, husvask og bilkjøring. Hadde vært utrolig fett å høre den live på Valhall i sommer. Hvis jeg vinner skal jeg overraske kjæresten med billetter fra min kjærlighetspistol.

 12. Aksel sier:

  Mitt første møte med kiss var når jeg hadde tjuvlånt en mc fra bruttern og tok den med til barnehagen. Ting ble ikke helt det samme etter den dagen. Vi sang så høyt vi kunne «i for to for loving ju beibi, ju for to for loving mi». Siden den gang har engelsk kunnskapene bedret seg, men jeg synger like skingrende høyt!

 13. Laila Haraldsen sier:

  Dette var jo enkelt!!?? Nei, jeg svarer «Love her all I can» fra Dressed to kill. Den er ikke så lang, men har driv så det holder. Utrolig bra låt. Dette albumet har vært en del av samlinga i 30 år, men det tok omtrent halvparten av åra før jeg plutelig «fant» denne låta.

 14. Lars Henrik Kristiansen sier:

  Hei, den beste kiss låta må være Love Gun.Denne låta forteller det meste om kiss, Piker vin & sang med Paul-Gene-Ace & Peter uslålig.Hilsen Stoooooor kiss fan.Keep on kissing.

 15. Dag Stenmark sier:

  -Sommeren 1979 sitter jeg på trappa hjemme i Horten sammen med min sønn Morgan…( 6 år)….han er oppdratt med Beatles, Stones, div. 60-tallsmusikk … og så kommer det en litt langhåret nabogutt med kassetspiller og KISS og «I was made for loving you » på full guffe !! og forteller om sminke o.s.v….. jeg skjønner jo ikke en «dritt»…dette var jo værre enn da «det lange håret kom»…. men dødskult ! Dette medførte at sønnen i lang tid forsaket 60-tallsmusikk og fant sin egen sjanger og tok avstand fra faderens musikk…har blitt bedre etterhvert, da !
  Utrolig overraskelse for han å få billetter til barndomsheltene.. og ta med sin stadig langhårete far (57) på live-opplevelse… og kunne si; her er’m fatter’n…skjønner du nå hva du gikk glipp av !!!
  Solens Sønn

 16. Håkon E sier:

  Strange Ways; Hardeste riffet i bandet historie. Peter på sang. Underbart!.

 17. Jeg husker når jeg satt på barnerommet mitt, ikke mer enn 8-9 år. Broren min hadde noen kassetter. En av de sa motley crue, den andre sa kizz. Jeg og en kompis puttet på sistnevnte og ut kom sangen Dr.Love. Jeg tror ikke vi forstod så mye av teksten, men vi satt likevel med store ører og det var åpenbart at vi hadde trått inn i en fantastisk verden. «The first step of the cure is; a kiss!»

  They call me Dr.Love!

 18. Torstein sier:

  Love Gun har alltid vært en højdare siden jeg ble sammen med min første kjæreste, og vi hørte mye på nettopp Love Gun fordi det er en fet låt, men jeg likte den ekstra godt fordi kjærestens navn var… Gunn!!!

 19. Tore sier:

  Deuce ! Hele ungdomstia gikk en bare å ventet på skulle en få oppleve Kiss live. Spilte Kiss overalt, og drømte om å være på en konsert. Så kom dagen… sommeren 97, i Oslo, første Kiss konserten. Må si tårene kom da sceneteppet raste ned og knaill-låta Deuce kom dundrende igjennom lufta. Hvorfor Deuce…. det er trøkk og den får frem tårene og hårene på armene reiser seg hver gang.

 20. Pål Reis sier:

  Rock & roll all night! En hver fest/vorspiel bør ha med den låta på playlisten. Går ikke an å ikke bli i partyhumør når man hører den. Får lyst til å feste nå når jeg tenker på den.

 21. Asbjørn Slettemark sier:

  Folkens,
  Vi her i Lydverket-redaksjon er dypt imponert av entusiasmen rundt denne konkurransen. Kiss rører ved følelser, det er klart.
  Vi trekker billettene litt senere i uken, rettere sagt på torsdag etter TV-sendingen. Hadde egentlig tenkt å gjøre det i dag, men gir det noen ekstra dager.
  Asbjørn

 22. Kimm sier:

  «Tonight You Belong To Me». Egentlig en Paul Stanley soloalbum låt, med ble i sin tid spit av hele bandet rett etter soloalbum slippene i 78-79.
  Jeg var tre år og oppslukt av magien rundt Kiss.
  En dag før jeg skulle i barnehagen tusjet jeg med meg plakat-tusj for å etterligne mine store forbilder, tom tennene var sminket med tusjen.
  Spesielt populært var vel ikke stuntet, og jeg ble belønnet med «oppvask» med whitesprit før barnehagen kallet!

 23. Björn sier:

  Detroit rock city er favoriten di seneste åra.
  Hade en venn som skulle ta med seg sin sønn på sin første kiss konsert når di var her sist men på grund av at han hade kreft fikk verken han eller eller guttungen opplevd det for han var for dårlig og døde dagen eter kiss spile i Oslo.
  Ble jo ikke noe konsert på meg heller for det føltes ikke ret og dra alene.
  Men jeg lova min kamerat mens 3 dager før han døde at jeg skulle ta med han sønn på en kiss konsert om han skulle dø og sån ble det jo devere.Og nå kommer kiss tibake for førstegang eter det så leger di ut billetene på en så upassende tid en anen ikke har penger till og få seg noen.
  Får jeg meg 2 biletter så får jeg oppfylt hva jeg lova min venn og hans sønn får sin store drøm oppfylt.

 24. KarinaaD sier:

  Får gåsehud hver gang jeg hører en Kiss-låt, men min favorittsang er I was made for loving you. Er ikke mer enn 22 år selv, men med pappa i hus har jeg fått Kiss printa inn i hjernen fra veldig ung alder. Generelt elsker jeg kicket av å stå å digge rytmen på en konsert, så det hadde vært fantastisk å fått oppleve Kiss live i Oslo.

 25. Erlend sier:

  Jeg vil si man må ha god gammel Kiss for å finne det beste. Strutter må være noe av det beste de gutta har prestert gjennom tidene. Det er i grunn slike låter som er ekte Kiss.

 26. Stian sier:

  Jeg vet at det er en dårlig strategi å «disse» andre sine meninger, men jeg må bare si at de som mener «I was made for lovin you» er den beste Kiss-låta umulig kan være ekte kiss-fans. De liker låta, men ikke bandet. Låta er egentlig et resultat av at Paul Stanley ville vise hvor enkelt det var å lage en disco-hit. Og en hit ble det, men Paul og Kiss solgte dessverre litt av sjela si når de valgte å gi den ut (selv om produsenten skal ha mye av æren/skylda for at låta i det hele tatt ble med på albumet).

  Jeg vet at jeg neppe vinner noen billetter etter å ha dissa nesten halvparten av de som har stemt, men jeg vil uansett nevne min absolutte Kiss-favoritt: Cold Gin – særlig det overlegent fete riff-partiet midt i låta.

 27. Eivind Selven sier:

  Jeg fikk Crazy Nights som gave, husker det var en kassett. Jeg hadde hørt om Kiss, men ble litt skuffa etter å ha hørt tittellåten. Dette var imidlertid et påskudd til å bli bedre kjent med bandet, og jeg fant fort ut at her var det mye snadder.Og likhet med mange andre band kom det beste i en tidlig periode. Favorittlåt: Strutter.
  Hadde vært veldig stas med Kiss i Trondheim ja…

 28. Anita sier:

  Favorittlåt er uten tvil Strutter , skikkelig rock`n`roll.Rett frem og riff som sitter ..

 29. Pus sier:

  Shandi , nydelig låt.Ikke mye heavy men min KISS favoritt

 30. MF sier:

  Etter min mening er Charisma best.Simmons er best

 31. Tantan sier:

  Eric Carr er en savnet mann.For en trommis..Jeg skulle så gjerne sett KISS i Oslo ..Syns Nothing to loose er ei skikkelig tøff låt

 32. Tore Berg sier:

  Love Gun er en fantastisk låt, og er alltid et stort høydepunkt. Paul Stanley leker Tarzan og synger som en gud !!! I Love this song !!!

 33. Anne Sofie sier:

  Den sangen satt alltid x´en min på hvis jeg var sur eller lei meg. Så spilte han luftgitar og sang med, da gikk alt over og ble bare latter… (Litt flau å, for han kan virkelig IKKE synge!!!!)

 34. Lise sier:

  «I was made for loving you» MÅ være tidenes beste KISS-låt ever!!
  Skulle gjerne fått oppfylt drømmen om å se dette bandet LIVE i Oslo… OMG!! DET hadde vært noe!!

 35. Jan sier:

  Shock Me har jeg spilt luft gitar til mange ganger… Ja Ace is the man ;) She, Black Diamond og Firerhous er også høyt opp på listen. God Gave Rock & Roll To You II liker jeg også selv om det ikke er helt Kiss for meg så gikk d virkelig inn på meg når Eric Carr døde….føler den sangen er til minne om han!