In Flames fra Oslo Live. Foto: NRK P3

In Flames fra Oslo Live. Foto: NRK P3

Vinn billetter til In Flames

In Flames gjør klubbkonserter i Norge i midten av april. Du kan vinne billetter til konsertene i Bergen og Trondheim.

Skrevet av:
Publisert 9:53 25 mars, 2012

In Flames har de siste årene kun gjort store konserter i Norge. Oslo Live i 2010, Norway Rock Festival i 2011, og Oslo Spektrum samme år var alle konserter på svære scener foran mye folk. Denne gangen kan du derimot oppleve In Flames på nærere hold når det svenske metalbandet gjør tre klubbkonserter her hjemme.

Tirsdag 17. april spiller In Flames i Peer Gynt-salen i Grieghallen i Bergen, så går turen til Folken i Stavanger dagen etter, før mini-turneen avsluttes på Samfundet i Trondheim fredag 20. april. En ekstra bonus for publikum er at supportband blir det svært lovende norske bandet Overthrow, som nylig var nominert som Årets Urørt.

Vi har billetter til konsertene i Bergen og Trondheim som skal få nye eiere snarest. Konserten i Trondheim ble faktisk raskt utsolgt, så denne konkurransen er en av få muligheter til å få tak i billett. Du kan vinne inngang for deg og en venn ved å sende oss navnet på det siste albumet In Flames har gitt ut. Benytt lydverketkonkurranse@nrk.no, og husk å oppgi hvilken av byene du ønsker å se In Flames i.

Merk at det er 18-års aldersgrense på disse konsertene, og nyt videoen til Deliver Us under.

Tags: , , ,

Del "Vinn billetter til In Flames"