Oslo Ess og Moi til Lydverket

Oslo Ess og Moi til Lydverket

Hovedstadens Oslo Ess møter Rogalands egen Moi i Lydverkets andre TV-sending.

Skrevet av:
Publisert 10:05 25 januar, 2012

Oslobandet avsluttet fjoråret med to utsolgte konserter på Rockefeller og Spellemannominasjon. Det var samme året som startet med Urørtfinale og utgivelse av debutplaten Uleste Bøker og Utgåtte Sko.

Les også: Onsdag fyller de Rockefeller

Med sin energiske pønkrock og norske tekster viderefører Oslo Ess arven til Jokke & Valentinerne og Raga Rockers i moderne innpakning. På Lydverket spiller de en akustisk hit og har premiere på splitter ny låt!

Les også: Maggio à la Oslo Ess

Rogalandsjenta Moi har holdt på med musikk i mange år, og har vært på vei til verdenslansering med amerikanske produsenter, før det ble alvorlige uenigheter.

Les også: Gjør som Moi vil

Hun startet på nytt gjennom NRK Urørt, og i fjor fikk hun suksess med sin fantastiske tolkning av Kaizers Orchestras ”Hjerteknuser”. På Lydverket skal hun tolke en annen jubilerende artist på sin helt særegne måte. Gled dere!

Alle billetter er delt ut. Uavhentede billetter blir delt ut på Internasjonalen, samme dag kl. 19.10.

Vil du bli med på moroa? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger! Det koster deg ikke en krone, og vi garanterer deg årets beste tirsdag.

Oppmøte er presis kl. 20.30 tirsdag 31. januar, på Internasjonalen på Youngstorget i Oslo. I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta. Kos deg på bar og opplevd en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , ,

Del "Oslo Ess og Moi til Lydverket"

Legg igjen en kommentar