Madonnas danser hyllet Jacko i Oslo

Madonnas dansere varmet opp med hiphopkonsert  i Oslo.I kveld er sirkus Madonna i gang for fullt med konsert nummer én av to på Valle Hovin, men allerede i går kveld sto én av danserne hennes på en norsk scene. Under mandagens konsert med LA-rapperen The Game på Rockefeller i Oslo gikk en av Madonnas dansere […]

Skrevet av:
Publisert 1:00 28 juli, 2009
Madonnas dansere har inntatt Oslo (foto: Trine Hansen, NRK)

Madonnas dansere har inntatt Oslo, Lydverket i midten. (foto: Trine Hansen, NRK)

Madonnas dansere varmet opp med hiphopkonsert  i Oslo.I kveld er sirkus Madonna i gang for fullt med konsert nummer én av to på Valle Hovin, men allerede i går kveld sto én av danserne hennes på en norsk scene.

Under mandagens konsert med LA-rapperen The Game på Rockefeller i Oslo gikk en av Madonnas dansere opp på scenen under en Michael Jackson-hyllest hvor The Game ba publikum om å komme opp på scenen og danse til «Billie Jean». Det tok flere minutter før rapperen innså at han hadde fått en profesjonell danser på scenen, og annonserte fra scenen at «he’s one of Madonna’s dancers.»

Etter konserten sto bekreftet danserene at de hadde overvært The Game-konserten i flokk og at de hadde vært i Oslo helt siden søndag. Madonnas entourage var med andre ord på plass i god tid før kveldens konsert på Valle Hovin som Lydverket kommer til å anmelde.

Tags: , , ,

Del "Madonnas danser hyllet Jacko i Oslo"
 

6 kommentarer på “Madonnas danser hyllet Jacko i Oslo”

 1. linselus sier:

  «Lydverket» i midten??
  Lydverket har altså blitt skåret ned til en enmannsbedrift?
  Det forklarer mye…

 2. Hehe, det var strengt tatt for enkelhet skyld at det sto slik, og for å forklare hvorfor den halvgamle, utrente dama sto i midten av bildet. Lydverket består fortsatt av rundt 15 reportere, fotoredigerere, programledere, radioprodusenter m.m. Danserne har tydeligvis lært noen knep av sjefen sjøl og var lite hyppe på å bli tatt bilde av uten et element som tar ned den kommersielle verdien av bildet ( i dette tilfellet Lydverkets utsendte som var på The Game-konserten).

 3. Stephano Amigo sier:

  Jøss, jeg var bombesikker på at hun i midten var en av Madonnas proffdansere!
  Synes virkelig å erindre at jeg har sett den dama danse til Madonna tidligere..

 4. Klaas Snoek sier:

  Stormannsgalskap i annenpotens med andre ord?! ;)

 5. Yup. Jeg dro en Ludvig den 14. «Jeg er Lydverket, og Lydverket, det er meg». Mo-ahaha.

 6. Viktoria sier:

  Skulle gjerne ha sett en video av dansinga :)

Legg igjen en kommentar