Kvelertak på Bylarm

I flere versjoner av torsdagens Bylarm-program var ikke Stavanger-bandet Kvelertak oppført, og med det gikk altfor mange glipp av den brutale sekstetten. Du har to sjanser til. Ta den. Etter å ha fått trommehinnene endevendt med Årabrot og Haust på John Dee, er det plass til enda litt monstrøs, musikalsk moro. Derfor; priset være piken […]

Skrevet av:
Publisert 12:58 20 februar, 2009
Kvelertak på Zoom. Foto: Erik Holsvik/Myspace.com/kvelertak

Kvelertak på Zoom. Foto: Erik Holsvik/Myspace.com/kvelertak

I flere versjoner av torsdagens Bylarm-program var ikke Stavanger-bandet Kvelertak oppført, og med det gikk altfor mange glipp av den brutale sekstetten. Du har to sjanser til. Ta den.

Etter å ha fått trommehinnene endevendt med Årabrot og Haust på John Dee, er det plass til enda litt monstrøs, musikalsk moro. Derfor; priset være piken som kunne fortelle at seksmanns sterke Kvelertak skulle avslutte torsdagskvelden der.

Med tre hevede gitarer, en ruvende bassist og en skremmende karismatisk, uhyre vellydende vokalist i front i form av Erlend Hjelvik, er dette musikalsk brutalitet på sitt ypperste. De kom langt, men nådde ikke opp til topps i årets Zoom Urørt-konkurranse. Rart, og ganske leit. Hele landet fortjener å oppleve deres svartmalte punkmetal.

Det er imidlertid mulighet til å oppleve dem i Oslo både fredag og lørdag, på henholdsvis Betong og Garage. Og, for ordens skyld: Programmet på baksiden av Bylarm News er det trykte programmet som er ferskest oppdatert. Ellers skal programmet på Bylarm-nettsidene oppdateres fortløpende ved forandringer, opplyser Bylarm-representant.

Logo: Justin Bartlett

Logo: Justin Bartlett

Tags: , , , ,

Del "Kvelertak på Bylarm"

Legg igjen en kommentar