Gratistur til Slaraffenland?

Førstkommende torsdag spiller danske Slaraffenland i Oslo. Vi har billetter som kan bli dine om du kan svare på et ganske enkelt spørsmål. Det er vel å overdrive en smule å si at dansk musikk har hatt stor suksess i Norge de siste årene. Ser man bort i fra Mew og Kim Larsen er det […]

Skrevet av:
Publisert 19:55 4 oktober, 2009

Slaraffenland

Førstkommende torsdag spiller danske Slaraffenland i Oslo. Vi har billetter som kan bli dine om du kan svare på et ganske enkelt spørsmål.

Det er vel å overdrive en smule å si at dansk musikk har hatt stor suksess i Norge de siste årene. Ser man bort i fra Mew og Kim Larsen er det strengt tatt ikke mye dette flate landet har å vise til når det kommer til salgstall her i nord.

Om Slaraffenlands tredje album ”We’re on Your Side” vil endre på dette er vel heller tvilsomt. Men folk-rock-kvintetten med base i København vinner i hvert fall stadig større terreng utenfor hjemlandet. Ryktene sier også at de skal være et habilt live-band. Om det er hold i et slikt rykte har du nå muligheten til å sjekke ut selv.

For å være med i trekningen av billetter til danskenes konsert på Revolver 8. oktober må du ha svart riktig på følgende spørsmål innen torsdag klokka 1200:

Slaraffenland har samarbeidet med et annet dansk band under navnet Slaraffenklang. Hva heter dette bandet de samarbeidet med?

Vet du svaret sender du en e-post merket ”Slaraffenland” til andreas.overland.nrk.no.

Lykke til!

Tags: , ,

Del "Gratistur til Slaraffenland?"