Gayngs. (Foto: Jagjaguwar/Promo)

Gayngs. (Foto: Jagjaguwar/Promo)

Bussen ble bortført…

… og utstyret forsvant. Nå krangler Gayngs med busselskapet – og kan ha spilt sin siste konsert noensinne.

Skrevet av:
Publisert 16:08 12 oktober, 2010

Bandkollektivet Gayngs har imponert mange både med skiva Relayted, som ble sluppet på forsommeren, og etter en finfin opptreden, som du kan se nederst i saken, på Jimmy Fallon Show i USA sist uke.

Gayngs huser medlemmer fra blant andre Bon Iver og Megafaun, og har den siste tida vært på USA-turné. Lørdag skulle de ha avsluttet den i Austin – men vips, så var turnébussen borte. I den hadde de alt utstyret sitt – og ble følgelig nødt til å avlyse konserten. Bandet trodde, naturlig nok, at bussen var blitt stjålet, og kontaktet politiet.

Senere viste det seg imidlertid at bussjåføren var blitt kalt hjem av utleieselskapet – fordi regninga for transportjobben ikke var betalt. Og med det var krangelen i gang. Busselskapet mener nemlig at de varslet om at bussen kom til å bli kalt hjem, sier sjefen til Startribune.com.

Det nekter derimot Gayngs for. Justin Vernon (som også er frontmann i Bon Iver), skriver følgende på bloggen sin:

- Det er typisk Gayngs å ikke betale regningene i tide, men vi fikk ikke noe varsel om at bussen med utstyret vårt kom til å bli fjernet. Faktisk har vi akkurat fløyet til Nashville for personlig å betale bussen; men det endrer ikke det faktum av utstyret vårt ble stjålet i forkant av det som kunne ha blitt vår siste konsert noensinne.

Gayngs har ikke spikret flere konsertdatoer. Sånn så det ut da de spilte «The Gaulty Side of Town» hos Jimmy Fallon:

Tags: , , , ,

Del "Bussen ble bortført…"

Legg igjen en kommentar