Adele. Foto: NTB Scanpix / Leon Neal, AFP Photo.

Adele. Foto: NTB Scanpix / Leon Neal, AFP Photo.

Adele fikk jente ut av koma

Sjuåring kom tilbake fra koma til tonene av Adeles ”Rolling In The Deep”.

Skrevet av:
Publisert 12:02 20 juni, 2012

Musikken til britiske Adele har vist seg å være noe av et mirakel for platebransjen. Nå kan det vise seg at hennes musikk også kan ha vært med på å hjelpe andre.

Sju år gamle Charlotte Neve kom tilbake fra koma da hun hørte moren synge med på Adeles "Rolling In The Deep". Faksimile: Daily Mail.

Sju år gamle Charlotte Neve kom tilbake fra koma da hun hørte moren synge med på Adeles "Rolling In The Deep". Faksimile: Daily Mail.

Sju år gamle Charlotte Neve lå på sykehus, i koma etter en hjerneblødning. Slik hadde tilstanden hennes vært i over en uke og familien hadde sakte begynt å miste troen på å få datteren tilbake. Moren klatret opp i senga for å gi datteren en klem og husker hvordan det hele skjedde, melder the Daily Mail.

- Hun var kobla opp mot en masse maskiner og viste ikke noe tegn til liv. Så kom denne låta med Adele på radioen, forteller moren, Leila Neve.

- Hun elsker Adele, så jeg begynte å synge med på denne låta som vi pleier å synge sammen.

- Jeg kunne ikke tro det da Charlotte begynte å smile. Det var første gang hun hadde reagert på noe som helst etter hjerneblødningen. Sykepleierne blei forbløffa og ba meg fortsette å synge, og da smilte hun igjen.

Mer om Adele:

- Sykepleierne sa at det var akkurat som jeg hadde «låst henne opp» og etter dette ble hun bare bedre og bedre.

To dager etterpå begynte Charlotte å snakke og klarte å komme seg ut av senga. I løpet av to måneder kunne hun både gå og snakke og er nå tilbake på skolen. I tillegg er hun tilbake på dansekurset, til tross for at hun delvis er blind og sliter med noe hukommelsestap.

- Det er et fullstendig mirakel. Legene hadde sagt at jeg skulle ta farvell og jeg trodde jeg skulle miste den lille jenta mi, sier moren.

Tags:

Del "Adele fikk jente ut av koma"
 

1 kommentar på “Adele fikk jente ut av koma”

  1. Anonym sier:

    Utrolig historie ! Adele er jo helt fantastisk ! 

Legg igjen en kommentar