Carolina hjelper adopterte fra Colombia

Carolina Gonzalez hjalp med å finne familien til Pablo og Leo Olsen.

Carolina Gonzalez hjalp med å finne familien til Pablo og Leo Olsen.

Carolina Gonzalez (th) var Tore på sporets hjelper da Pablo og Leo fra Harstad fant tilbake til biologisk familie i Colombia. Til daglig driver Carolina et lite byrå som hjelper adopterte, og hun har allerede hjulpet flere norske med å finne biologisk familie.

Tore på sporet har hatt kontakt med Carolina i flere adoptivsaker i Colombia. Det var hun som fant fram til familien til Leo og Pablo i siste runde av programserien. Carolina har nå gjort dette til en jobb, å hjelpe nordmenn å finne tilbake til røtter i Colombia. Dette kan Carolina gjøre fordi hun snakker og skriver norsk etter at hun har vært gift med en nordmann i mange år. Han heter til overmål også Tore.

Mange vil finne

Etter reportasjen fra Colombia har Tore på sporet fått veldig mange henvendelser fra norske adopterte fra Colombia, som også vil finne familie i landet. Vi har selvsagt ikke mulighet til å ta alle disse sakene, men Carolina kan hjelpe. I alle fall om det finnes navn eller andre spor i adopsjonspapirene. Siden Carolina ikke har et tv selskap i ryggen, forteller hun at hun må ha økonomisk hjelp for å lete. Vi har snakket med henne, og hun har allerede funnet familien til flere norskadopterte.

Carolina hjelper

Så om du vil prøve å gå direkte til Carolina med saken din, så finner du kontaktinformasjon nederst. Som sagt, hun tar penger for jobben, det er snakk om et par tusen for å søke, og noen til om hun skal ta kontakt etc. Det er ikke snakk om mer enn ca 5000 kroner, så her får folk vurdere om de synes det er verd det. Å hyre advokat i Colombia blir nok fort dyrere. Men, ta opp prisen med henne om dere kontakter henne, så det ikke blir noe tull i etterkant. Hun har klare priser.

 

Norsktalende Carolina (tv) har medhjelpere over hele Colombia. Her er to som hjalp i Cali.

Norsktalende Carolina (tv) har medhjelpere over hele Colombia. Her er to som hjalp i Cali.

KONTAKT:

Du kan kontakte Carolina på denne mailen:

CAROLINA GONZALEZ RECUERO:  Mail:

buscandoraicescarolinagonzalez@gmail.com

 

 

Dette innlegget ble publisert i Bonusmateriale. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Carolina hjelper adopterte fra Colombia

  1. Hei!
    I 1994 en September ble jeg og min tvillinbror adoptert i fra et barnehjem i navodari i Romania. Vi ble adoptert til Norge da vi var 3år og 9mnd. Jeg leter for meg og min bror etter våres biologiske foreldre, men det er ikke lett når jeg nesten ikke har noen spor å gå etter! Trenger sårt hjelp, vet ikke hva jeg skal gjøre om det er å gråte eller være sint for at jeg ikke får det til! Jeg har ikke penger og ikke har jeg jobb, så jeg står helt stille og vet ikke mine arme råd! Hjelp meg!!!!

  2. Inger Marte sier:

    Hei Tore.
    Skal du sette i gang med ny sesong snart? Jeg har en svigermor som fyller femti nå i februar. Og det hadde vært en super bursdagsgave å hjelpe henne med å finne faren sin. Håper på å høre fra deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *