Fantastiske tilbakemeldinger!

Strømøy Tore 063

I dag vil jeg gjerne starte med å takke for den voldsomme responsen etter første Tore på Sporet-sending. Det er så hyggelig med alle hilsenene fra dere, enten det er på mail, på facebook eller her på bloggen. Fortsett med det. For oss er det veldig viktig å vite hva dere syns. Det er jo tross alt dere seerne vi lager tv for. Å få flotte kritikker varmer selvsagt, men mest gleder vi oss over responsen fra dere. Ikke minst slike som disse :

«Snufs….. Det er virkelig et rørende og flott program du he…Det får en vekker i oss andre som he familien rundt oss og som kanskje tek den litt for gitt. Det gir ihvertfall meg en tankevekker.. Takk for den du er og for at du lager et sånt flott program.. No skal ej ringe til min mamma bare for å fortelle ho at ej e gla i ho 🙂 Klemz….»

«Nå har jeg sett det herlige programmet ditt Tore,var så vakkert, jeg vil bare fortelle deg at jeg er sååååå glad for at du fortsatte med Tore på Sporet,gråt….men det var godt også,herlig program.Takk og klem til deg.»

Det er ikke vanskelig for oss i redaksjonen å gå løs på nye program etter slike tilbakemeldinger. Jeg håper dere fortsetter med å si hva dere mener. Ikke minst etter kommende søndags program, der vi skal ta dere med på en annerledes historietime som jeg tror dere vil huske en stund.

HVOR ER RITA ROMSDAL?

Mange av dere har sendt oss mailer med etterlysninger, og jeg har jo lovt å ta med noen av dem her på bloggen. I dag tar jeg med en etterlysning av en lærer som heter, eller iallefall het Rita Romsdal. Hun jobbet i 1990 som klasseforstander på Lenangen barne og ungdomsskole i Lyngen i Troms. En av elevene hennes heter Margrethe Johansen har veldig lyst til å få kontakt med henne igjen. Margrethe forteller at Rita var en dyktig lærer som hun fikk nær kontakt med. Hun mener Rita flyttet til Nord Trøndelag og Høylandet etter oppholdet i Troms, og Margrethe skrev noen brev dengang. Nå skulle hun gjerne gjenopptatt kontakten med gammel-lærer’n sin. Om Rita har giftet seg, har hun kanskje skiftet etternavn? Iallefall har det ikke lyktes Margrethe å finne henne. Så om Rita ser dette, eller noen andre kjenner henne, ta kontakt. Adressene våre finner dere på forsiden av bloggen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

12 kommentarer til Fantastiske tilbakemeldinger!

 1. thile sier:

  Jeg ser frem til en annerledes historietime, førstkommende søndag.
  Hjertevarme, er ett gjennomgangs-tema, i dine program Tore!

 2. Hilde sier:

  Hei Tore!
  «Tore på sporet» er KJEMPE bra!
  Endelig har det begynt igjen.
  Har savnet det.
  Det er så bra program.

 3. thile sier:

  Det er bare så bra Tore! Hjertevarme ikveld!
  Fortsett som du stevner 🙂

 4. Marit sier:

  Kjempeflotte program! Kommer til å sitte pal hver søndag fremover.

 5. Gunhild Marie sier:

  Hei Tore!
  Kjempe fint program.Jeg er også en som følger med programmene med stor interesse.Litt kipt at jeg jobber i helgene og ikke får med meg alle proframmene.
  Kan man se det på nett i etterkant?

 6. Else-Marie sier:

  Kjempefine program og en fantastisk flink og koselig program leder.Håper at du Tore fortsetter med dette lenge.

 7. jorun beate sier:

  Hei Tore.
  Endelig er du tilbake,du har vert savnet.
  Håper det blir mange programmer framover.

 8. Per Nygaard sier:

  jeg synes programet på søndag var veldig bra , det er fint at det kommer frem slike hisorier også .Jeg så netopp filmen For Whom the Bell Tolls som er en filmatisering av Ernest Hemingway`s roman .Det er og fra bogerkrigen i Spania .

 9. Jon Ragnar sier:

  Ja før det er ikke formye av slike programmer , som virkelig treffer hjertets strenger, i dag . Takk for et sårt trengt og savnet programm .

 10. Annette Lund sier:

  Takk for godt program. Hvert eneste er spennende og treffer rett i hjertet

 11. Emmy Mjøsund sier:

  Jeg lurer på hvordan det gikk med Mari-Ann Pedersen halvsøster Inge Margrethe. Fikk hun komme til Norge?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *