Søker familie til mann som døde på Gran Canaria i 2013

Danske Mai Britt leter etter kona til en norsk mann som døde ved en restauraurant i Puerto Rico på Gran Canaria i desember 2013.

Danske Mai Britt leter etter kona til en norsk mann som døde ved en restaurant i Puerto Rico på Gran Canaria i desember 2013. 

Mai Britt fra Danmark søker enken etter en nordmann som døde i fanget hennes utenfor en restaurant i Puerto Rico på Gran Canaria 3 desember 2013. Opplevelsen sitter fortsatt i kvinnen, som ikke klarer å slippe tanken på verken mannen eller hans kone.

Mai Britt forteller at hun var i restaurantområdet i Puerto Rico denne desemberkvelden. Her var det livemusikk på en scene foran restaurantene. Da opplever hun at en mann plutselig faller om og pådrar seg en kraftig hodeskade i fallet. Det ble gjort gjennopplivningsforsøk og Mai Britt er med, men livet sto ikke til å redde. Mannen døde med hodet i Mai Britts fang.

Sterk opplevelse

Opplevelsen har naturlig nok gått veldig inn på den danske kvinnen, ikke minst var det tøft å se konas sorg da det gikk opp for henne at mannen døde. Etter at mannen ble erklært død av en lokal lege, ble han kun dekket til med en hvit bordduk og et menykart, mens musikken og spisingen fortsatte som før. Da hun kom tilbake en halv time etter lå mannen fortsatt på gulvet tildekket, mens flere gjester sto og studerte menyen uten å bry seg.

Vil fortelle

Kona var ikke lenger på stedet. Mai Britt fikk bekreftet av spanske myndigheter at det var en nordmann som døde. Hun har prøvd å få kontakt med den norske ambassaden, fordi hun ville komme i kontakt med mannens familie. Men hun har ikke lyktes. Hun tror de sikkert ville vite hva som egentlig skjedde denne kvelden.

Tenker på kona

-Hver jul tenker jeg veldig på familien, og særlig kona, forteller Mai Britt til Tore på Sporet. Jeg skulle så gjerne ha sendt henne en personlig hilsen og tanke. Kanskje snakke med dem. Hvis noen i Norge drar kjensel på denne historien og vet hvem de etterlatte er, håper vi at de kan sende en mail med tips til Tore på sporet. Så skal vi sette Mai Britt i kontakt med de pårørende. Det ville betydd veldig mye, sier Mai Britt.

tore@nrk.no

 

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *