Etterlyser Gunvor Pedersen fra Sjømannskirken i Singapore

Hvor er husmor ved Sjømannskirken i Singapore på 70 tallet, Gunvor Pedersen i dag?

Hvor er husmor ved Sjømannskirken i Singapore på 70 tallet, Gunvor Pedersen i dag?

Tidligere sjømann Jarle Pedersen fra Hitra søker etter husmor Gunvor Pedersen som han og mange sjømenn møtte i Sjømannskirken i Singapore i 1975, 76 og 77. Kan du hjelpe Jarle med å finne ut hvor hun er i dag?

Gunvor Pedersen var husmor ved Sjømannskirken i Singapore 75 – 76 og 77. Mange norske sjømenn var innom og møtte den koselige damen som alltid tok godt i mot dem. Jarle Pedersen på Hitra seilte i mange år på de syv hav, og husker godt hyggelige Gunvor, og har mange ganger hatt lyst til å vite hvor det ble av henne. Kanskje du kan hjelpe Jarle?

Koselig med kontakt

Hvor hun er i dag vites ikke, men jeg håper at noen der ute kan hjelpe meg og finne hvor hun er, sier Pedersen til Tore på sporet. Hun kan ha et helt annet etternavn i dag, men om noen vet vel hun er så har Tore på sporet min E-post adresse og telefonnr. Bilde som følger ved min etterlysning er fra Sjømannskirken i Singapore, skriver han.

Så om du vet hvor Gunvor Pedersen er i dag, send en mail til tore@nrk.no og merk mailen Gunvor

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Etterlyser Gunvor Pedersen fra Sjømannskirken i Singapore

  1. Magne Jenssen sier:

    For det første, er det rettet spørsmål til Sjømannskirken? De har vel papirer over hvem som var ansatt hos dem ved de forskjellige kirkene? Dessuten, Den dama som er på bildet som forresten er veeeldig uklart, ligner Gunnvor fra Leka og som seilte som messepike på 80-tallet. Kan det være snakk om samme dama? Men bildet er svært utydelig og Gunnvor må være langt opp i 80-årene nu om hun lever.

  2. Truls André Pedersen sier:

    Næh, det er jo tante Gunvor jo. Så gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *