Rundet av sesongen med en million seere

Nesten en million seere så søstrene Irina og Anna møtes lørdag kveld.

Nesten en million seere så søstrene Irina og Anna møtes lørdag kveld.

952.000 så lørdagens Tore på sporet. Dermed er også det siste av sesongens 8 programmer allerede sett av en million seere.

Irina Cederløvs møte med søster Anna i Russland var det åttende og siste Tore på sporet-programmet for denne gang. Nok en sesong med masse seere og masse engasjement er over, og NRK har allerede bestemt at det skal komme nye program. Når ny serie kommer er ennå alt for tidlig å si, men siden det har kommet inn hundrevis av spennende saker til redaksjonen, blir det ikke vanskelig å finne noen å starte med.

Nye seervaner

Tore på sporet har samlet mange foran fjernsynet også i høst, og med nett-tv seeing, repriser og andre plattformer har programmet også i år ligget jevnt rundt millionen og gjerne også over, som tidligere år. Det er respektabelt av et program som feirer 20 år i 2016. Nå går Tore altså i gang med å løse nye mysterier etterhvert. Og sånt blir det jo fort programmer av.

Tar nye saker

Så til alle de som nå lurer på om de kan sende inn nye saker til Tore på sporet, så er det altså mulig. Mailadressen er :  tore@nrk.no     og postadressen er: Tore på sporet, NRK Tyholt, 7005 Trondheim.  Husk å send oss så mange faktaopplysninger du har. Om du sender med papirer og bilder, husk å ikke sende originaler!

Dette innlegget ble publisert i Medieomtale. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Rundet av sesongen med en million seere

  1. Hvor kan jeg se gamle programmer som jeg ikke fik set?
    Tak for et super koseligt program

  2. Ingrid sier:

    Hei.

    Jeg lurer på hva om dere vet hva som skjedde med lille Inge Margrethe i Tanzania etter episode 6 fra 2002?

    Så denne episoden nå, og ble veldig nysgjerrig:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *