Andreas og Christopher søker familie i Colombia

Lørdag reiser Tore til Colombia sammen med Andreas Pablo og Christopher Leonidas Olsen for å prøve å finne deres biologiske mor.

Lørdag reiser Tore til Colombia sammen med Andreas Pablo og Christopher Leonidas Olsen for å prøve å finne deres biologiske mor.

Andreas Pablo og Christopher Leonidas Olsen fra Harstad kom til Norge fra Colombia før jul i 1984. Deres biologiske mor hadde blitt alene med dem, og klarte ikke å skaffe mat nok til dem. Underernærte leverte hun dem til barnevernet for år edde livet deres. 30 år senere vil sønnene prøve å finne mora

 

Andreas og Christopher var 5 og 3 år da de kom til nye foreldre i Norge. For etter at mora hadde gått en lang vei for å gi dem fra seg, ble de to adoptert bort. De havnet hos et ektepar, hvor de fikk alt det den biologiske mora ikke klare å gi dem i Colombia. Dermed ble to redde, tynne og underernærte gutter forvandlet til aktive unger som var med på det meste som foregikk.

Idrettsgutter

Begge likte sport og idrett, og spilte mye fotball. Lillebror Christopher var den som var ivrigst, og i dag kan han se tilbake på en karriere som også omfatter eliteseriespill for Hønefoss BK. I dag bor begge brødrene på Hønefoss. Samholdet har de alltid hatt. Men de har også delt savnet etter å finne ut mer om den delen av seg som ligger i fødelandet Colombia. –Vi føler at noe i livet vårt mangler, skrev Christopher Leonidas til Tore på sporet.

På jakt etter mamma

I 2014 reiste Tore sammen med brødrene Olsen til Sør Amerika for å prøve å spore opp guttenes røtter. Og for å prøve å finne svar på hvorfor guttene er blitt som de er blitt. For å prøve å bli «hele» som Christopher skrev til Tore på sporet. Og ikke minst, finne sin biologiske mamma, for å takke henne for at hun klarte å gi fra seg guttene til adopsjon, slik at de skulle få vokse opp.

 

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Andreas og Christopher søker familie i Colombia

  1. mlgjbvhq sier:

    v5COhU fxrhqxdilqyj, [url=http://twxemsopnmqq.com/]twxemsopnmqq[/url], [link=http://yyjiuyvauvdl.com/]yyjiuyvauvdl[/link], http://krxzcfxgasob.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *