Nå kan du se alle Tore på sporet-programmene på nytt

På nrk.no kan du nå se samtlige Tore på sporet programmer gjennom 20 år.

På nrk.no kan du nå se samtlige Tore på sporet programmer gjennom 20 år.

Nå kan du se samtlige Tore på sporet-program på nytt. NRK.no har lagt ut alle program fra 1996 til og med i dag på nett-tv. Det betyr at du kan se dine favorittprogram når du vil og så ofte du vil.

Om du ikke er på plass foran tv’n hver lørdag kveld, kan du allikevel få sett programmet. For på nrk.no finner du alle Tore på sporet-programmene, så snart de er sendt på lufta. Nå har nrk også lagt ut alle de tidligere programmene, fra 1996 og fram til i dag. Så har du savnet et program, kan du se det nå.

Restriksjoner på noen

Du skal kunne se dem på nettet uansett hvor du er i verden. Men det er noen av programmene som kan være umulige å se i utlandet på grunn av restriksjoner. Da inneholder de arkivbilder vi ikke har rettigheter til å vise andre steder enn i Norge. men alle de nye programmene skal det være mulig å se overalt.

Lett å finne

Det er slett ikke vanskelig å finne Tore på sporet-arkivet på nett. Du bare går inn på nrk.no og trykker «tv» på den svarte linjen øverst på siden. Da kommer du inn på nrk.no sin utmerkede nettspiller. For å finne Tore på sporet-arkivet, skriver du bare «Tore på sporet» i søkerruten øverst til høyre, og vips så har du samtlige programmet fram til i dag. Da er det bare å trykke på den du vil se.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Nå kan du se alle Tore på sporet-programmene på nytt

 1. Sidsel M Storgaard sier:

  Har set mange av dit program gjennom årene og tenker stadig om det er mulig å finne min veninne fra Frankrike. France Teruel fra paris mødte jeg dengang jeg var 14 år på et språkkurs i England. Jeg er 58 år i dag og tenker stadig på denne jenta som sydde kjoler til mig og lavet balet danser til meg hjemme på adressen der vi bodde begge to.
  Har hennes adresse i Paris fra den gang, da vi skrev sammen i starten. Jeg bor i Danmark.

 2. Linda sier:

  Hei! Utrolig bra program som jeg har fulgt i alle år. Jeg lurer på om dere kunne skrive noe om hvordan det gikk med deltakere i tidligere programmer, feks familien Røes leting etter sin ukjente sønn?

  • Atle Eriksen sier:

   Hei, setter stor pris på programmene som jeg følger med stor interesse. Har ofte tenkt på programmet som Linda nevner, nemlig fam Røed leting etter sønn som ble ble erklært død ved fødsel, men som muligens kan være i live. Er saken lagt bort?

 3. H sier:

  Hei!
  Sesongen fra 2009 funker ikke, hvertfall ikke for meg. Flere som har problemer med å se denne sesongen, eller er dette en teknisk feil?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *